[]

anne ve babaya yilbasi hediyesi

merhaba,

annemle babam 62 yasindalar, ve soguktan pek haz etmeseler de pandemi sebebi ile bu kisi yazlikta geciriyorlar. klimalari sobalari falan var ama normal evlerine gore serin oluyor tabi ki. zaten cabuk usurler, ben de dedim ki onlari sicak tutacak birer hirka, sivitsort falan alayim. ne dersiniz?

nerelere bakayim? simdi ben yun falan almak istiyorum ancak sorun su ki gidip massimo duttiden falan alsam, onlari evde giymezler "gezmelik" diyip.
napayim? benim icin fiyat sorun degil ama onlari ikna edemem, sonunda tartisma cikar.

ne onerirsiniz? ne alirsam alayim online alacagim. baska hediye fikirlerine de acigim.

tesekkurler.

 
Fiyat sorun değilse şu ayak ısıtıcılardan alın birer tane. Elektrik yakmasın deyip kullanmamak gibi şeyler yapmazlarsa tabii.
www.ufotr.com

Yazlık ya müstakildir, zemin soğuk olur ya da apartmansa bile alt daireleri boşsa yine zemin soğuk olur. Kullanışlı olabilir bunlar.

Edit: www.hepsiburada.com Çok daha ucuzu varmış, farkı ne bilmiyorum.
  • kobuzchu kiz  (21.12.20 14:58:12 ~ 14:58:58) 
Bence "giyilebilir battaniye" al
www.google.com

  • michael_knight  (21.12.20 16:56:51) 
ay annem hic sevmez battaniyeyle oturmayi :(


  • the end of time  (21.12.20 17:11:03) 
boyner'de güzel polarlar var. yün gibi doğal materyalden değiller tabii ama ısıtma konusunda yünden başarılılar. şu ara fiyatları da oldukça uygun.

bir de eski usul termoforların (sıcak su torbası) elektrikli modelleri çıkmış. kullanışlı görünüyor. onlara da bakabilirsiniz.
  • dimpled  (21.12.20 17:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.