[]

power pointte madde sıralaması

power pointte madde sıralaması (bulleting) yaparken, enter dediğimde işareti satır başına değil, satırın sonuna koyup, sonra alt satıra iniyor.
numaralandırma da aynı şekilde.
nasıl düzeltirim?
Çok acil!!!

 
bulleting de enter tuşu o maddede yazdıklarını sonlandırıp diğer maddeye geçmen demektir. maddede yazacakların bitmeden enter basmaman gerekir.
eğer bulleting ihtiyacın bittiyse enter basar ve yukarıda aktif olan bulleting tuşunu kapatırsan hem numaralanmış maddeler değişmeden kalır hem de yazı imleci her zamanki gibi satır başına gelir.
bir de bullet aktif olan satırda hizalama force justified olarak işaretliyse yazılı olanları tüm satıra yayar. o özelliği satırı işaretleyip kaldırırsan düzelir.
  • felagund  (18.05.10 11:03:32 ~ 11:41:52) 
"saga dayali" olmasin hizalama? ctrl+L tuslarini bir deneyin.


  • dahicocuk  (18.05.10 11:11:27) 
felagun sağol ama benim sorunum o değil.

dahicocuk hizalama normal, satırın yerleşimi de normal.

sadece işaretler satırın başında değil sonunda. ve bunu sadece ilk iki-üç slaytta yapıyor. o slaytı alıp kopyaladığım zaman yeni slaytta aynı şekilde ters oluyor.


yani şöyle;
blla bla bla -
bla bla bla -
ya da
maraş 1
erzurum 2
kars 3
gibi


diğer slaytlar normal. başka birinin yaptığı slaytı düzeltmeye çalışıyordum, sanırım o bişeyler yaptı ben de düzeltemiyorum. menü çubuğundaki bullets ve numbering ayarlarında da zaten işaret ve sayılar ters tarafta gözüküyor. orada da herhangi bir düzeltme seçeneği yok.
neyse artık tek tek cümleleri kopyalayarak hallettim. sıfırdan kendim yapsaydım sunuyu daha az uğraşacaktım.
teşekkürler gene de.
  • halanne  (18.05.10 11:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.