[]

outlook dosya bildirimi

Merhaba,

Şirkette mail atarken sürekli dosyayı eklemeyi unutuyorum ve 2.kez mail atma durumunda kalıyorum. Dosyasız mail attığımda yazım denetimi gibi teyit ettirme olayı var mı acaba ?


 
Gmail'de var böyle bir özellik ama MS Outlook'ta yok.


  • himmet dayi  (20.12.20 21:39:20) 
var aslında ama ingilizce için çalışıyor sanırım, kesin çözüm istiyorsanı aşağıdaki macroyu ekle outlookta

www.codepile.net

imzanda görsel varsa şu kısmı değiştir
i.ibb.co
  • nahtoderfahrung  (20.12.20 22:08:44) 
ben alışkanlıklarımı değiştirerek bu sorunu çözdüm, mail önce eki ekleyip daha sonra yazıyorum.


  • ludwig boltzmann  (21.12.20 00:21:46) 
teşekkür ederim makroyu deneyeceğim..

bende değiştirmeye çalıştım da ekle çıkar yaparken yine arada kaçıyor yinede
  • pislick0  (21.12.20 21:09:07) 
@nahtoderfahrung makro süper oldu hocam elinize sağlık


  • pislick0  (22.12.20 08:43:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.