[]

Daha bulaşıcı olmak ne demek

Arkadaşlar bu ingiltere’de olan mevzuyu anlamadım. Daha öldürücü olduğu hakkında veri yok ancak daha bulaşıcı deniyor. Bunun manası nedir?




 
dünya sağlık örgütü öldürücülüğü ile ilgili bilgileri olmadığını , bilgi aldıklarında zaten tüm ülkelerle paylaşacaklarını söyledi.

bilinen bişey yok ama henüz bilinmiyor olduğu için daha öldürücü de olabilir.

daha bulaşıcı olmak daha kolay bulaştığı demek işte, eski virüs aynı şartlarda 1 kişiye bulaşıyorsa bu aynı şartlarda atıyorum 3 kişiye bulaşabilir.
  • killerbee  (20.12.20 16:12:40 ~ 16:14:08) 
Ben yine anlamadım:) şimdi daha bulaşıcı olmak hakkında iki görüş var, ama hiçbir haberde açıklama yok, sadece bulaşıcı. Daha çok kişiye bulaşıyorsa bu nasıl oluyor, mantığı ne peki onu sormak istemiştim.


  • patos64  (20.12.20 22:29:06) 
Daha bulaşıcı olması demek daha hızlı (kolay) yayılması demek. Örneğin bir maskeyle covid'in yayılım hızı x ise, daha bulaşıcı covid 2x hızda yayılıyor olabilir, bu nedenle virüsün daha az bulaşıcı olması hedeflenir.


  • anladespina  (21.12.20 14:32:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.