[]

sabah açlığı

Selam ahali.
birkaç haftadır sabahları uyandığımda inanılmaz aç hissediyorum kendimi. O kadar ki sanki elim ayağım titriyor açlıktan, yüzümü yıkarken beynim kulaklarımdan akacak gibi oluyor. İki lokma bişey yiyene kadar bayılcakmış gibi oluyorum.
halbuki akşam yemeklerini gayet güzel yiyorum. 19:00 civarlarında. gece de bazen meyve veya bazen tatlı ne varsa yiyorum. rejim falan da yapmıyorum. sabahları da genelde 8-9 arası kalkıyorum. herzamanki yeme-içme ve yatma-kalkma saatlerimde, beslenme düzenimde herhangi bir değişiklik yok.
niye böle oluyo ki? Ölcek miyim ben?

 
abicim sen bi endokrinologa gorun. bulamazsan dahiliyeciye gorun.

bu anlattiklarin hayra alamet degil, seker hastaligi yonunden iyi bir incelenmen lazim.

aclik kan sekeri, aclik insulin seviyesi, Hemoglobin a 1 c, mutlaka bakilacaktir ama gene de aklinda olsun, vitamin D seviyesi de baktir.

Korkacak bi sey yok ama seker hastaligi yonunden incelenmen lazim.
  • compadrito  (18.05.10 09:58:31 ~ 09:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.