[]

Yurtdışına seyahat ediyor musunuz?

Bu dönemde yolculuk yapılır mı? Neticede Türkiye'de de coronaya kafa atıyoruz. Yakın zamanda nerelere gittiniz?




 
Yurt dışında da kafa atma potansiyeli yüksek bence.


  • clones  (20.12.20 14:20:57) 
Kapi acilinca bulgara gectim.oradan sirbistan,romanya,ukrayna ya gidip geldim.3 aya yakin dolandim.christmas havasi baslayinca dondum.yilbasindan sonra devam.


  • duptıs  (20.12.20 14:36:43) 
Ben 3 seyahat planımı da iptal etmek zorunda kaldım. Şimdi gidebilecek olsam gerçekten covid’i falan umursamayıp giderim ama Türk vatandaşlarını turist olarak alan doğru düzgün bir yer yok diye biliyorum :( Aslında bütün hayatı seyahat endeksli bir insan olarak son 2-3 aydır bakmayı bıraktım ülkelerin durumlarına. Gidebileceğimiz bir yerler varsa plan yapabilirim her an bir umut :(


  • ms brownstone  (20.12.20 14:54:58) 
Daha yeni döndüm. Havaalanları falan kalabalıktı Noel tatilinden dolayı. Uçakta dolu idi. Tabi benim gidiş gelişim zorunlu idi.


  • spacevan  (20.12.20 15:13:35) 
Budapeşte'ye gittim oradan dönüşte aktarmalı Frankfurt'a uğramak durumunda kaldım.

Avrupa ülkeleri resmi oturumunuz bile olsa karantinayı zorunlu tutuyor. İş nedeniyle gidişler bundan muaf ama uçuşlar az, her yer kapalı ve sıkıcı.
  • Northern Mariner  (20.12.20 16:30:20) 
Geçen ay londra’dan döndüm, Ağustos’da gitmiştim 3 ay kaldım tam karantina ilan edildiğinde döndüm kasımım başında. öylesine çalışmaya gittim brexit öncesi pre- settlement almak için.

turistik amaçlı yapılmaz çok sıkıcı.
  • garavel  (20.12.20 16:52:58) 
Çin’e iş seyahatimi var gitmemek için elimden geleni yapacağım.


  • suicides underground  (20.12.20 22:19:58) 
geçen hafta iş için portekize gittim bir hafta kaldım geldım adamların gunluk vakası 2500-3000 arası bızımle aynı onlemlerı almıslar yahu :/


  • polypropylene  (21.12.20 12:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.