[]

Bir youtube kanalı açmayı düşünüyorum fikir lütfen

Selamlar yakın zamanda istanbuldan taşınıp ailemin benden birkaç sene önce yerleştiği ege köyüne taşınmayı düşünüyorum ve oradaki hayatı YouTube kanal açarak anlatsam güzel olabilir gibi geldi fakat daha çok dikkat çeker güzel olur derseniz yapacağım zaten bir sürü işlerim olacak bir de video vs işleri fazla vaktimi alır.

Basit bir tanıtım şeklinde videolar değil de asıl amacım bahçede yaptığım işleri anlatmak, ne bileyim bahçeye havuz yapacağım aşama aşama bunu videoya alacağım, bahçeyi ve köy evini güzelleştirecek taş döşeme kendim yapmaya çalışacağım inşaat tarzı işler, yine tavuklar için kümes bakım vs, ağaçlar bahçeye ekilecek biçilecekler gibi şeyleri tost makinesiyle değil de kaliteli bir kamera ve video edit işleriyle güzel bir şekilde anlatmak istiyorum, bunları anlatırken bir yandan da merak edenlere o bölgede hayat nasıl yerleşmeyi düşünenleri ne gibi zorluklar bekliyor vs gibi de bilgiler aktaracağım. Yeri gelecek doğal ürünler yeri gelecek doğada kamp tarzı yemek pişirme anlatacağım, yine aynı bölgede doğa gezileri, Hatta nasıl yapılır tarzı videolara bahçe ve doğayla ilgili daha fantastik şeyler de ekleyebilirim zamanla.

Sizce nasıl tutar mı yani bir zaman sonra büyük bir kitlenin dikkatini çeker mi yoksa yıllar sonra bile 5 10 binden öteye gidilmez bu tarz videolarda derseniz hiç uğraşmayacağım farklı fikirlere de açığım. Teşekkürler.

 
Böyle yüzlerce video var zaten. Değişik bi tarzin olmali.


  • luluki  (20.12.20 08:05:05) 
tutar mi'dan kasit para kazanabilir miyim ise cevabi %99 ihtimalle hayir. kamera ve diger ekipmanin parasi bile cok buyuk ihtimalle cikmaz. hobi olarak bedava calismaya gonullu degilsen girme.


  • hot potato  (20.12.20 10:36:53) 
şu sincabı olan ve içeri atılan bi adam vardı onun boşluğunu doldurabilirsin kafanı çalıştırırsan. agresif, kavgacı ve sürekli birilerine laf sokarak kısa sürede büyüme sağlayabilirsin.


  • plastic_angel  (20.12.20 11:12:40) 
Evet elbet farklı şeyler yapmaya çalışacağım düz köy hayatı nasıl videoları değil dediğim gibi, fantastik şeyler olacak zamanla, ne bileyim dev yüzme havuzu yapacağım, başka Bir havuz daha yapıp balık yetiştireceğim, ve bunları makine kullanmadan kendi becerimla yapacağım


  • gregorpanpa  (20.12.20 11:38:51) 
Anlattığınız gibi olacaksa Reddit’teki nextfuckinglevel tarzı yerlerde 1 dakikalık video ile viral döndürmeyi deneyebilirsiniz. Burada duyurmaya hakkınız var mı bilmiyorum ama biz de İngilizce yorum falan yazar uplarız.

Biraz ekipman biraz da zorunluluk işi gibi geliyor bana bu işler. Mecbursanız yapıp bir süre sonra başarıya kavuşuyorsunuz.
  • le jeune turc  (20.12.20 13:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.