[]

Bir işte çalışırken, yeni iş mülakatını nasıl yapıyorsunuz?

Bir işte hali hazırda çalışıyorsunuz diyelim, o sırada yeni bir iş arıyorsunuz. Yeni iş ihtimali olan yerlerle mülakatı nasıl yapıyorsunuz? Tüm gününüz işte geçiyor sonuçta, onlar size akşama randevu vermiyordur? Patrona da söylenmiyordur herhalde yeni işe başvuracağım da, mülakat yapabilir miyim diye (: Nasıl oluyor yani kısacası?




 
annemi hastaneye götürmem gerek, diş hekimine gidicem, migrenim azdı gibi bahaneler üretiyor insanlar. konu özellikle sağlık olunca kimse üstelemiyor.


  • elektr10  (19.12.20 21:45:43) 
bizde dişçi dedin mi iş görüşmesi diye anlaşılıyor.

diş randevun mu var? oo hayırlı olsun..."
  • kobretti  (19.12.20 21:57:33) 
doktora gittim, banka işim vardı vs uyduruyosun, görüşmeler fazla uzarsa da skype yapalım diyodum ben. evden çalışma ile birlikte daha rahat oldu tabi hem online görünüp hem görüşmelere katılabiliyosun.


  • rayde  (19.12.20 22:05:28) 
@kobretti hahaha evet ya baya olağan şüpheli bir durum gibi oluyor. :)

o yüzden yeni işinizde ilk zamanlarda değil ama yıl içinde 4-5 kere "migren" bahanesi üretmenizi tavsiye ediyorum. böylece olası iş görüşmelerinde kuşku üretmezsiniz. ;)
  • elektr10  (19.12.20 22:07:14) 
online olarak yapıyorsam alt katta arkadaşımın ofisine gidiyordum kahve içme bahanesiyle.
eğer gitmem gerekiyorsa, yalan söylüyordum.

  • admin  (19.12.20 22:17:58) 
E o zaman şu anda çalıştığınız işten referans da alamazsınız?


  • damba  (19.12.20 22:44:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.