[]

futbol hakemlerine hakaret.

dün akşam Fatih Terim hakeme " sen ancak bekçi olursun, terbihyesiz, ahlaksız" demiş. daha neler söylemiştir belki. peki hakemler neden hiç cevap vermiyor bunlara ? hadi taraftara birşey diyemezsin tamam da karşında bilindik bir isim ve açıkça hakaret ediyor.
nasıl sabrediyorlar ?



 
bu iş sabredenlerin işi zaten. sabredemeyecek olsa süper lig'de hakemlik yaptırmazlar. fatih terim'e bırak karışılık vermeyi. cevap bile verse başına büyük iş alacağının farkında.

burada büyük işten kastım fatih terim ya da galatasaray'ın büyüklüğü ile ilgili değil, ne kadar çirkef bir spor ve medya camiasına sahip olduğumuza işaret aslında.
  • himmet dayi  (19.12.20 12:37:44) 
Hakemin kimsesi yok, Terimin arkasinda 30 milyonluk camiasi arti guclu abileri var. Turk futbolundaki en guclu isim su an. Terim'e bir sey olmaz. Hakemler yakin mesafeden yuzlerine karsi cok bariz ana avrat kufur olmadigi surece duymamis gibi yapiyor cogu zaman. Kufurden korkan adam zaten hakem olmaz. Turkiye'nin en cok kufur yiyen meslegi hakemlik zaten kimseye yaranamiyorsun


  • neverletyougodown  (19.12.20 13:24:46 ~ 13:25:26) 
hakem bir taraf degil cunku. hakemin cevap vermesinin tek zarari kendisine. cevap verse hakliyken haksiz duruma da duser ayrica.


  • baldur2  (19.12.20 13:32:27) 
hakemin cevap vermesi için arkasında sağlam bir mhk ve federasyon ayrıca bağımsız olmaları lazım. hakeme hakerette herhangi bir tehditte oyuncu veya teknik ekibin büyük ceza alması lazım.şimdi hakem olmak için bile siyasi güç veya torpil lazım. zaten adamcılıkla buralara gelen hakemler, kendinden daha güçlü figürlere biat etmek zorunda kalıyor. ülkemizde adamcılığın her yere yayılmasının sonucu olarak fatih terime cevap vermenin biraz yürek istediği durumdayız.


  • mikahakkinen  (19.12.20 13:41:06 ~ 13:41:45) 
hakemin yanıt vermemesi doğru olan. taş gibi ruhsuz olmalı. ideal hakem budur. ayrıca şampiyonlar ligi maçı yöneten fifa kokartlı hakemler bile aylık en fazla 20 bin tl falan alıyordur. fatih terim aylık 1,5 milyon tl alıyor. 75 katı kadar. :) yani bir yerde "yeter ulan gerekirse futbolu bırakırım" bile diyemez. çünkü futbolun diğer unsurlarına oranla çok az kazanıyorlar.


  • bohr atom modeli  (19.12.20 14:01:52 ~ 14:02:33) 
sergen'e nasıl sabrediyorlarsa öyle sabrediyorlar.


  • xrated  (19.12.20 15:40:45) 
@bohr atom modeli bu doğru mu 20 bin nedir yahu şl hakemi için?


  • owaki  (19.12.20 16:43:52) 
@owaki, evet. hatta bizim ülkede fazla bile. bundesliga'da bir hakem ortalama bir mühendis kadar ancak kazanıyor.


  • bohr atom modeli  (19.12.20 17:00:46) 
hakemin cevabı zaten kırmızı kart işte, napsın kalkıp hem kart gösterip hem anasına mı sövsün?


  • cowboy  (19.12.20 18:18:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.