[]

Kargolar bugün çalışıyor mu?

Varış şubesine gelmemiş gece yarısı itibariyle. Bugün ulaşır mı?




 
mng ye gittim dün, şey dediler cumartesi günü gönderim yapılmıyor ama kargonuzu şubeden alabilirsiniz dediler. dağıtım var mıdır bilmiyorum ama


  • killerbee  (19.12.20 09:26:25) 
Geçen hafta kargolarımı cumartesi ve pazar günü sırasıyla mng, agt ve yurtiçi kargo adresime gelerek teslim etti.


  • new day new life  (19.12.20 09:50:16) 
Evet bugün bizim kargo da dağıtıma çıktı.


  • sta  (19.12.20 10:36:46) 
Dağıtıma çıkmış arkadaşlar teşekkürler.


  • meraklitursucu  (19.12.20 10:46:54) 
pazar günü bile çalışıyor.

yani normal zamanda pazar günü çalışmayan kargocuların, sokağa çıkma yasağında pazar günü çalışıyor olmaları garibime gidiyor.

yani muaf tutulan meslek grupları normal işleri aksamasın diye muaf tutuluyor. pazar günü de ekmek satan fırıncı çalışınca anlarım. ama bu adam normal çalışmadığı zaman niye çalışıyor onu anlamıyorum.
  • kibritsuyu  (19.12.20 12:28:20) 
@kibritsuyu Muhtemelen karantina sonrası internet alışverişlerinin artışı ve kargoların yetişememesinden dolayı. Pazar günleri çalışmamaları büyük bir saçmalıktı, değişmesi iyi oldu.


  • new day new life  (19.12.20 12:39:36) 
aras getirdi bugün kargo. çalışıyorlar ama şubeye gelmemiş ise belki gelmeyebilir. Transferler haftasonu oluyor mudur bilmiyorum.


  • rayde  (19.12.20 14:11:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.