[]

Uzun süreli antihistaminik kullanımı

Kolinerjik ürtiker tanısıyla yaklaşık 1.5 senedir
Antihistaminik kullanıyorum, çok da rahatlatıyor.
Son bir haftadır kestim ve tekrar hayat çekilmez oldu.
Sorum şu: bu ilaçları ömür boyu kullanmak mubah mıdır?
Var mıdır aramızda sürekli kullanan? Bir şikayetim yok
Yan etki olarak ama endişeleniyorum da arada.

 
uyanamama sorunu, dolayısıyla uykuya alışma ayrıca insanı mallaştırdığını düşünüyorum, zihinsel olarak bulanıklık ve hafızaya olumsuz etkisini yakın çevremde gözlemledim. tabi bu söylediklerim ilaç özelinde de olabilir. zyrtec özelinde konuşuyorum.


  • montakristokondu  (19.12.20 13:04:01 ~ 13:11:44) 
Evet ama alerji o kadar ağır ki bunlara katlanmak daha kolay oluyor 'crebros' kullanıyorum bu arada. Bunlardan ziyade uzun süreli organlarla ilgili bir yan etki endişesi mevcut mu diye merak ettim?


  • Efe1987  (20.12.20 00:25:58) 
10 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Bırakmayı denedim imkansız. @montakristokondu arkadaşın yazdıklarının tamamına katılıyorum. Dr bi ara zyrtec levmont birlikte kullanma kalp ritmini bozar dedi.

Sonuc: uzun vadeli kullanmanın zararı var mi bilmiyorum. Sabah zyrtec akşam levmont kullanıyorum. Kalp atiyo göçen organ yok. Olana kadar kullanmaya devam bırakma şansım yok.
Geçmiş olsun.
  • bu da mı gol değil lan  (21.12.20 23:24:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.