[]

kendini sizinle kıyaslayan biriyle flört

biriyle konuşuyorum bir süredir, çok ciddi bişey değil. fark ettim ki kız sürekkli benimle bir yarış halinde. bunu bir hırsla yaptığını düşünmüyorum ama ben işle ilgili bişeyden bahsediyorum mesela "haa evet onu ben de yaptım" "onu biliyorum ben ya" gibi tepkiler veriyor.

beni başlarda "havalı" gördüğünü biliyorum ama o zaman tanışmıyorduk bire bir. dışarıdan bakınca öyle bir "bilmiş" havam var, bi yandan hoşlanıp bi yandan da kendini "ben de onun kadar bilgili, kültürlüyüm" moduna sokuyor sanırım. çünkü o da kendi çevresinde "bilgili, kültürlü" bilinen biri ama objektif bakınca bu konularda benden biraz geride. (bunu dedim diye bana "sen de onunla kendini kıyaslıyorsun" demeyin, ben onun neden böyle düşünüyor olabileceğine dair bir kanıt olarak söylüyorum bunu. yoksa benim için önemli değil benden daha bilgili, kültürlü" olması)

bu tutumu haset olarak yansımıyor bu arada, yani beni kendine rakip almış gibi değil de, daha çok altta kalmamak için yapıyor gibi. ya da "bak ben de senin gibiyim" mesajı sanırım, ben böyle yorumluyorum belki sizin yorumunuz farklı olur.

böyle biriyle birlikte olur muydunuz? ne gibi sıkıntılar doğabilir ileride? bunu bile bile devam etmek sanki samimiyetsiz bir iletişim oluşturacak gibi geliyor.

 
Arkadaş olmazdım böyle biriyle. Bu mantıktan gidersek sevgili de olamazdım. Ama şöyle bir ihtimal var arkadaşlıktan farklı olarak, belki de sadece ortak noktalarınız olduğunu göstermeye çalışıyordur hoşlandığı için.


  • megalomaniac  (19.12.20 02:44:54) 
Ben soruyu anlamadım. Kıyaslama deyince "bak sen şunu bilmiyorsun ben ise şunu biliyorum" ya da tam tersi bir şey bekledim. Burada sizin yaptıklarınıza katılan birisi var.
Sen de demişsin "bak ben de senin gibiyim" mesajını vermek istediğini.

Bilmediği bir şeyi biliyor gibi yapmıyor anladığım kadarıyla.
O halde ne gibi bir sorun var size bildiğini paylaşmasında?
  • ekşi duyuru sever  (19.12.20 03:09:10) 
benim seviyemde olan kız bulcam, altın bulmuş gibi kaparım


  • megacracker  (19.12.20 11:51:51 ~ 11:52:21) 
Vallahi fark ettiysem böyle bir şey muhtemelen ben de bazı şeyleri bilmiyormuş gibi davranır ve karşımdakinin kendini iyi hissetmesini sağlarım. Flirt olmasa bile eğer karşımdakinin katılma çabasını ya da kendisini eksik gorduğü icin böyle şeyler söylediğini fark edersem benim de söylediklerim üstünlük kurma gibi gorünecekse kendimi askıya alırım, onu bildiği şeylerden gevam ederim, hatta çoktan bildiklerimi yeni keşfetmiş ya da ogrenmiş gibi anlatırım. Eger gözünde de büyüttüyse seni yaptığı anlaşılır bir şey. Delicesine bir rekabet durumu falan yok. Bir de aynı meslekte olanlarda hafif bir rekabet oluyor, o da bazen sekste harikalar yaratıyor. Rekabet her zaman kötü bir şey değil. Bunu da ekleyeyim (*-*)/


  • velvetmorning  (19.12.20 12:57:00) 
Tanima evresinde normal degil mi?

Yani dogal olarak iki tarafta yaptigi seylerden bahsediyor ve ortak noktalara heycanlaniyor insanlar.

Bence sanki siz biraz benim seviyeme kimse gelmesin tavrindasiniz onun tasasini yapmissiniz.
  • 2oda1salon  (23.12.20 13:23:46) 
@2oda1salon, benim seviyeme gelmesi pek mümkün değil şu yaştan sonra, o yüzden bunu dert etmiyorum. Aksine mutlu eder benim seviyemde olması ama umudu kestim ben, pek yok öyle kadın etrafımda.


  • Jux  (23.12.20 14:47:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.