[]

Sakarya'da Yaşam

Ahali selamlar,
Sakarya'dan ciddi bir iş teklifi aldım. Pozisyonun devamının gelmesi ve yönetici olmak çok zor olmayacak (1 yıl).
Hali hazırda 30 yıldır nispeten daha küçük, Sakarya'ya da çok uzak olmayan bir ilde yaşamaktayım.
Evliyim, beş yaşında çocuk var, hanım asgari ücretle çalışıyor, benim de kendi danışmanlık şirketim var. Gelir durumum iyi ama bazen var bazen yok işte (malum esnaflık zor iş :))
Gelen teklifin maddi kısmı doyurucu, makam kısmı eh işte ama devamlılığı bitmeyecek bir pozisyon.
-soru(lar) :)
30 yıllık geçmiş bırakılıp, 11 yıllık kariyer kenara koyulup (bitedebilir), aileyi alıp Sakarya'da yaşanır mı?
yaşanırsa, ailecek nerede yaşamalı?
bir müddet bekar takılacağım için, bekar nerede yaşanılır?

 
Serdivan


  • dissendium  (19.12.20 01:08:09) 
yaşadığın yeri bilmiyorum ancak bi karadeniz şehrinden kalkıp gelmeyeceksen uyum sağlamakta çok zorlanırsın. çok fazla göç almış bi şehir ve ağırlıklı olarak klasik özgüveni yüksek bilinci düşük anadolu halkından oluşuyo nüfusu, apaçi demekte ben bi sakınca görmüyorum. ayrıca deprem anlamında zemini kötü ve yazları inanılmaz nem oluyo. artılarına gelecek olursak büyük şehirlerin dibinde bi büyük şehir ve doğaya, denize uzak değil.
seçim senin...

  • johnnie w lker  (19.12.20 02:44:45 ~ 02:45:33) 
serdivan ve adapazarı dışındaki yerler umutsuz vaka maalesef. eğer yine küçük ve muhafazakar bir şehirden gelip, insanına alışkınım diyorsanız adapazarı'nda görece nezih mahallelere bakılabilir. Ama ben alışamamıştım adapazarı'nın o kaosuna, her daim gergin insanına. tavsiyem, serdivan özellikle yazlık tarafındaki evlere bakmanız. (üniversite öğrencisiydim, yerlisi değilim.)


  • dr doofenshmirtz  (19.12.20 04:01:35) 
Sakaryadaki Üst kesimin yaptığı gibi. İzmitte yaşayıp iş için sakaryaya gidebilirsin. Sakaryayı sakaryalılar bile sevmiyor öyle bktan bir şehir.


  • soru icin geldim  (19.12.20 07:36:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.