[]

Küs kalmak

Sevgilinizle, eşinizle en fazla kaç gün küs kaldınız? Aranızın bozuk olması değil de karşılıklı çok konuşmama biçiminde soruyorum. Soruyu birkaç gün sonra silebilirim. Teşekkür ederim cevaplar için.




 
Bazen sinirleniyorum bir süre konuşmayalım diye atarlanıyorum ama bir günü geçmiyor hiç asfdsas. Sinirim biraz azalınca özlemeye başlıyorum. Özlemesem merak ediyorum iyi mi çok üzüldü mü diye.


  • love my way  (18.12.20 22:41:06) 
Ben çok fevriyim galiba, genelde barışmamak üzere ayrılıyorum :D


  • mantarsevmem  (18.12.20 22:45:59) 
Bizim iliski restart uzerine kurulu.gerilim basladiginda susuyoruz.konusulsada cevaplama olmuyor.bir baska sorulmasi,soylenmesi gereken olaya kadar susuyoruz.sonra yeni soruyla bastan basliyoruz.eski konu tekrar acilmiyor.

Bu sorunu tartismamak degil.sorun varsa soyluyoruz,iki tarafta gorusunu beyan ediyor.ortak nokta bulursak islem tamam oluyor,ayni dusunmuyorsak bi ileriki asamaya birakiyoruz.

En uzun kusluk isten eve gelene kadar suruyor bu durumda.cocukluk yapip uzatmaya gerek duymuyoruz.
  • duptıs  (18.12.20 22:47:37) 
Hiç, böyle devam eder umarım.


  • ruhen hastayim ben  (18.12.20 22:55:05) 
Açıkçası soruyu tam anlamadım, sevgiliyle küs kalmak diyorsunuz sonra aranızın bozuk olması değil diyorsunuz? Küsmek değil de incindiğimde bunu söyler hissettirir susarım, 1 günü geçmedi o. Ama iletişim sıkıntısı çektiğimiz onun içine kapandığı bir dönem yapıcı konuşup tepki almayınca 12 gün hiçbi şey dememiştim, ayrılmak için sonunda görüşmüş evlenme teklifi almıştım. Kabul etmemiştim o ayrı konu.


  • mslny  (18.12.20 23:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.