[]

Gebze-Levent her gün git gel yapmak

Mesai saatlerim: sabah 10 akşam 18.00. Evim Gebze’de, haftaiçi her gün özel arabayla Levent’e git gel yapsam ne kadar dayanırım acaba?

Saat 18.00’de köprü trafiği berbat görünüyordu bi kere, ama 16.00 civarı daha mı açık oluyor Levent’ten Gebze’ye gitmek için? Acaba biraz zaman geçince patrona ben erken işe gelip, erken işten çıksam olur mu diye sorsam nasıl olur?

Arabam manuel ve köprü trafiği beni çok yoruyor. Debriyaj bence sert ve ben de güçsüz bi insanım.

 
Akşam saatlerinde Tuzla, Çayırova, Gebze yönünde de trafik oluyor. O yolculuk 2 saati geçebilir.


  • dissendium  (18.12.20 22:28:07) 
dayanılacak gibi değilmiş :( özellikle de istanbul trafiğinde hem de manuel araç kullanmak zorunda olacağın için.
bu arada debriyaj balatalarına (öyle mi deniyordu?) bir baktır. ömrü dolmak üzereyse değiştirilsin, biraz pahalı ama pamuk gibi olur debriyaj, kullanım rahatlığı açısından çok farkeder.

  • pati  (18.12.20 22:30:19) 
o kadar uzun iatanbul trafiği manuel ile çekilmez bencede.


  • sutlu nescafe  (18.12.20 22:32:55) 
ben her gün yaklaşık bir saati servisle gidip bir saat geliyordum, usandım. Yılların sonunda iyice yoruldum. Servisin tavanında cam var, inmeye son on beş dakika kala filan ordan dışarı bakıp bir gün sonra salınacak mahkum gibi filan hissediyorum kendimi. Arada arabayla işe gideyim diyorum ama ona bile üşeniyorum, süremem şimdi onca yolu diyorum ki benim araç otomatik ve trafiksiz bir yol. Ona rağmen tercih etmiyorum. Bence iş için çok konforsuz ve çekilmesi zor bir mesafe.


  • a perfect lie  (18.12.20 23:03:50) 
Çıldırdır o yol.


  • Andrew  (18.12.20 23:08:55) 
biraz da nereden gideceğinize bağlı olur o durum. 2. köprü sonrası kuzey Marmaraya bağlanıp gebzeye kadar trafiksiz gidebilirsiniz ama bununda bir maliyeti var. Bu maliyeti ben işinize gelir mi bilemiyorum.

Ben arabada zaman geçirmeyi seven birisi olarak trafik olmadığı sürece günde 100 km git gel yapabilirim.
  • ludwig boltzmann  (19.12.20 01:22:22) 
@lutwing o yolu kullansam maaşım biter herhalde (:


  • damba  (19.12.20 02:14:01) 
Neyse o zaman ben bi ev bakmaya vs başlayayım


  • damba  (19.12.20 02:14:22) 
gebze, banliyö treni, marmaray, metroyla levent yapamıyor musun?
o da 2 saat sürer ama seni yormaz hem oturursun hem de oyalanacak vaktin olur

  • esref  (19.12.20 03:50:56) 
@esref aslında köprüyü geçene kadar bile toplu taşıma kullansam harika olur, ama ailemin evi burası, Gebze. Ve onların yaşı çok genç değil. Toplu taşımayla birlikte onlara virüs bulaştırırsam diye endişe ediyorum.


  • damba  (19.12.20 05:45:30) 
banliyo-marmaray hattı boş denecek kadar sakindi birkaç ay önce iş saatlerinde.
levent metro hattının da sakin olduğunu duydum kullananlardan
bir kere denemeye değer
  • esref  (19.12.20 16:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.