[]

alabileceğiniz en kötü haber?

biri size birden verse mahvolurum dediğiniz bir haber var mı? birinin ölmesi, iş veya para kaybetmek mesela. elinizdekilerle sınırlı olacak, "bir milyon lira borçlandın." gibi bir şey değil.




 
Alabileceğim en kötü haber e-posta adresimin kapatılması/çalınması olurdu sanırım.


  • anladespina  (18.12.20 18:45:45) 
Anam babam, kardeşim, sevgilimin ağır hasta olması veya ölmesi. Allah gecinden versin.

Borç kötüdür ama ölüm ve hastalıkla sınanmak kötü. Her şeyin çözümü var yeter ki sağlıklı olalım.
  • Hallegadola  (18.12.20 18:51:58) 
alabileceğim en kötü iki haberi aldım zaten. en sevdiğim üç kişiden ikisinin ölüm haberiydi. ikinciyi bekliyorduk ama ilki çok ani ve beklenmedikti. şimdi son kalanın da ölüm veya ölümden beter bir hastalık haberini alırsam mahvolurum. evet en kötüsü bu olur.
@Hallegadola'ya katılıyorum, sağ ve sağlıklı olalım hepimiz, herkes... gerisi bir şekilde yoluna girer.

  • pati  (18.12.20 18:58:13 ~ 18:58:52) 
Başımdan eksik olmasın hanımla ilgili alacağım her kötü haber , en kötü haberdir. Geri kalan her şey için dünya yansa umurumda olmaz. Ömrüne bereket olsun , ben onun kötü haberini almaya dayanamam.


  • synax  (18.12.20 19:54:32) 
işimi kaybetmem olurdu.


  • avianthem  (18.12.20 21:10:13) 
tam olarak geçen sene bugün öyle bir haberle mahvolmuşluğum var, çok yakın ve çok sevdiğim bir arkadaşımı ani olarak kaybettim. o zaman anladım ki bundan daha mahvedici bir haber alamazsın. yani ölüm, çok sevilen birinin ölümünün haberi alınabilecek en kötü haber bence.


  • nimberjack  (18.12.20 21:42:12) 
sevdiklerimden birinin hastalanması ve çaresi olmaması, çile çekecek olması vb.


  • theseachange  (18.12.20 22:32:22) 
Bir gün evi süpürürken annemin ölüm haberini aldım. Beklenmedikti, aniydi. Buna eşit haber alabilirim, daha beterini alamam. Bunu atlattıysam onları da atlatırım.


  • kobuzchu kiz  (18.12.20 23:18:02) 
Aile bağları çok kuvvetli olan biri değilimdir ama aile bireylerimden birinin ölmesinden daha kötü bir haber düşünemiyorum. Borç, işsizlik falan hepsi çok basit kalıyor gözümde.


  • himmet dayi  (19.12.20 11:01:04) 
yegenime birsey olursa mahvolurum. bazen aklima kotu seyler geliyo durduk yere uykularim kaciyo


  • palmtree  (20.12.20 19:23:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.