[]

Kısıtlama süresince şehirlerarası seyahat

Merhabayın, bir araç alışverişi vesilesi ile Ankara İzmir yapma durumum var. İşin içinden çıkamadım. Yolda olacağım süre haftaiçi 9.00-21.00 arasına mi gelmeli?

Pamukkalaye bakıyorum 9 dan sonra 3 adet araçları var. Bunlara bilet alıp gece yolda olmak yasak mı?

Hemen ertesi gün ikamet adresime döneceğim, o akşam araçla yola çıkmak yasak mı?

İşin içinden çıkamadım inanın ya.

 
özel aracınızla haftaiçi gidecekseniz; saat 05:00-21:00 arasında serbest. diğer saatlerde yasak. (genelgeye göre muaf/istisna olanlar hariç.)
uçak, tren, otobüs "saat kısıtlaması olmadan" kullanılabiliyor. şu şartla: örneğin; saat 22:00'da otobüs biletiniz var. yasak başlamadan terminalde olmanız gerekli.
son sorunuz da şöyle. aracı aldınız, geri döneceksiniz. "bulunduğu şehre son 5 gün içerisinde gelen ve ikâmet ettiği yerleşim yerlerine dönmek isteyenler (5 gün içinde geldiğini yolculuk bileti, geldiği araç plakası, seyahatini gösteren başkaca belge, bilgi ile ibraz edenler)." şeklinde bir istisna mevcut. dolayısıyla dönüşte sıkıntı yok.
  • her şey  (18.12.20 14:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.