[]

Fransız Bulldog ile uçak yolculuğu

Merhaba beş yaşında Fransız Amerikan kırması bulldog bir oğlumuz var. Bu türler basık burunlarından dolayı nefes almakta problem yaşıyor ne yazık ki. İngiltere’ye yerleşme planımız var fakat onu bırakıp gidemeyiz, hayati tehlikesi söz konusu olursa da gidemeyiz. Veteriner kontrolünden vs geçecek tabi ki. Soruma gelince bu türler ile uçak yolculuğu yapıp sorum yaşayan veya yaşamayan birilerini var mı aramızda? Var ise tecrübelerini paylaşırsa çok seviniriz. Şimdiden teşekkürler.




 
Fb da bu turun gruplari var onlara uye olun oraya sorun. Ozellikle yabanci gruplar cok aktifdir


  • oscar  (18.12.20 13:04:25) 
merhaba, şöyle bir entrym var, bırakayım.

eksisozluk.com

başka sorunuz olursa yazın. herhangi bir problem olacağını zannetmemekle beraber çok düşük de olsa riskli tabi ki. bir de ingiltere prosedürlerini araştırdınız mı? kuduz titre testi yaptırdınız mı? emin olmamakla beraber ingiltere evcil hayvanlara 2 hafta karantina uyguluyor diye aklımda kalmış.
  • tom creo  (18.12.20 13:33:36) 
@tom creo çok teşekkür ederim. Duyuruyu açmadan önce entrynizi okudum :) konu ile ilgili sizden başka tecrübe paylaşan olmamış zaten. Prosedürleri araştırmadık henüz öncelik uçağa bilebilir mi oldu bizim için. Bu konuda biraz daha kapsamlı araştırma yapıp ona göre araştıracağız. Bir de sizin ufaklık kabinde yanınızda mı yolculuk yapıyor? Bizimki kilosundan dolayı maalesef kabine alınmıyor.


  • uykusuz her gece  (18.12.20 17:45:26) 
@oscar teşekkür ederim gruplara üye olup bakacağım.


  • uykusuz her gece  (18.12.20 17:46:16) 
@tom creo bagajda yolculuk yaptığını yazmışsınız tekrar okuyunca fark ettim


  • uykusuz her gece  (18.12.20 17:48:20) 
9-10 defa toplamda aktarmalı şekilde uçağa binmiştir bizimki. toplamda 18-20 uçuş yapıyor. bir problem olmadı bugüne kadar. umarım sizinki de kolayca atlatır. evet kilolu oldukları için bagajda gidiyorlar. benimki 15-16kg, kafesiyle birlikte 20kg geçiyor. nefes almasında genel olarak bir problemi var mı köpeğinizin? benimki yatarken horluyor ve yorgunsa ağızdan nefes alıp veriyor. veterinere arada kontrol ettiriyorum nefesini. eğer yorgun olmadığı durumda da bir nefes problemi varsa, çok kısa süren ameliyatlar var. burun deliğini biraz kesiyorlar. çok basit bir ameliyat.araştırabilirsiniz.

bu uçuşların birinde, rus bi ablayla karşılaştım. fransız bulldog köpeğiyle en arkada oturuyordu. nasıl başardığını sordum. kendisinin doktor raporu vardı. Anksiyete bozukluğuna dair. köpeği yanında olduğunda daha rahat hissettiği şekilde ünlü bir özel hastanenin antetli kağıdında raporunu gösterdi. gerçekten var mı dedim rahatsızlığınız, hayır köpeğim için aldım dedi :) aklınızda olsun.

kuduz titre testi biraz uğraştırıcı ve 1 haftalık süreci var, ilk olarak onu halletmeye çalışın. iyi yolculuklar şimdiden. (tikleri unutmayalım :) )
  • tom creo  (18.12.20 21:11:32 ~ 21:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.