[]

Soundtrack albüm tavsiyesi

Bana şöyle Arizona Dream, 7 kocalı Hürmüz Soundtrack albümleri tadında ( çok alakasız örnekler verdim ama :) neyse işte beğendiğiniz soundtrack albümü önerilerinizi alıyım bonkör davranın lütfen...
Teşekkürler..

not: çok bilindik filmlerin albümlerini değilde kıyıda köşede kalmış ama süper şarkıları olan filmlerin soundtrack albümlerini önerirseniz işime yarayacak..

 
dom za vesanje
crna macka beli macor
alexis zorbas
  • tepedeki psychedelic adam  (18.05.10 00:45:43) 
  • deeperdown  (18.05.10 00:55:24) 
500 days of summer.
sweeney todd.
ezel akayın çektiği bütün filmler.(neredesin firuze, hacıvat karagöz)
şöyle balkan filmleri, çok sevdiğim 2-3 tane var ama adı aklıma gelmiyor bi türlü.
Fight club (bilindik filmler olmasın demişsin ama)
soul kitchen, duvara karşı.


Ha bir de benden bi istek.
her önüne gelen yazsın da ben de bakayım ara ara.
  • godless frog  (18.05.10 01:04:28) 
@t.p.adam, çok teşekkürler iyiymiş bunlar senden biraz daha bonkör olmanı rica etsem ;)
@deeper down, bunu biliyordum hatırlattığın için sağol..
@godless frog, ezel akay zaten süper soundtrack seçiyor neredesin firuze nin albümüne bayılırım :) Ayrıca dediğin gibi her önüne gelen yazsında kulaklarımız bayram etsin :)
devam devam ...
  • olkol  (18.05.10 01:27:27) 
once upon a time in america
doctor zhivago
amelie
amarcord
  • compadrito  (18.05.10 03:15:38 ~ 03:16:09) 
The Big Lebowski
Oldboy
Virgin Suicides
Lost In Translation
  • paranormal  (18.05.10 10:39:56) 
elizabethtown soundtracks
Across The Universe

  • karpuzçekirdeği  (19.05.10 22:49:05) 
guy ritchie filmlerinin soundtracklarını öneririm şiddetle. özellikle lock stock and two smoking barrels ve rock'n rolla.
ve into the wild. bu filmin soundtrack'ini eddie wedder yapmış baştan sona. iki tane enfes şarkı barındırıyo. dinleyince anlaşılır hangi ikisinin enfes olduğu:)

  • yusoksuz  (20.05.10 11:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.