[]

Arabasiz kopek sahipleri nasil yapiyor?

merhaba,

istanbulda taksiler sadece kafes ile tasimaya izin veriyor gibi duruyor. kafese girebilecek kopekler de sadece poodle tarzi cok kucuk kopekler, yani cocker gibi orta boyu bir kopegi mesela her yere kafesini goturup oyle gezmek, mesela haftasonu sahile falan goturmek mumkun degil sanki. hatta o boyutta bir hayvan kafese girer mi ondan da emin degilim. arabasi olmayan kopek sahipleri haftasonu sahil yuruyusune, parka, gezmeye nasil gidiyor acaba? araban olmadan sahiplenme kesinlikle mi dersiniz acaba?


 
Pettaksi acil durumlar icin kullanilabilir.

Benim kopegim yaklasik 23 kg, ama kafesi var, kafesler sadece kücük kopekler icin degil.

Evinizin yakininda kopekle vakit gecirebileceginiz alan yoksa, cok büyük bir sorun bu. Sadece haftasonu gezmek icin degil, kopek her gün disariya cikacak ve yeterince hareket edecek. Sifir park, sifir hareket alaninin oldugu bir yerde yasiyorsaniz kopek sahiplenmeyi bir daha degerlendirin derim.

Araba olmadan sahiplendim ben. Ancak yasadigim evleri, lokasyonlarini hep kopegime gore sectim.
  • buf-e kür  (18.12.20 01:41:44) 
1- herkes İstanbul'da yaşamıyor
2- arabası olmayanlar evlerine yakın yerlerdeki parklara götürüyor
3- Bazı taksiler alıyor
  • olaylar olaylar  (18.12.20 01:43:55) 
Araba yoksa zor. Ben ehliyeti o yüzden aldım. Oradan çıkarın. Hafta sonu sahil yürüyüşü ya da parka yürüyerek gidebiliyorsanız olur bak, ama bu sefer de tatiller problem oluyor.


  • habarbey  (18.12.20 11:04:32) 
duzenli yuruyusleri yapabilecegimiz park var tabi ki de endisem her yere beraber gidememek, haftasonu genellikle sahile vs giderim ve kopegimle gidebilmek isterdim bu sebeple taksicilerle cok mu tartisma yasarim onu merak ettim


  • pardonazbirbaksanız  (18.12.20 13:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.