[]

MacBook M1 geldi mi?

Siparişleriniz geldi mi?
Ne zaman online satın almıştınız? Mağazadan gidip alabiliyor musunuz şu an?
Sizde de çok uzun bekleme süresi verdi mi, online alışverişte? (26 kasımda aldım, 21 Aralık elime ulaşacağı tarih olarak verilmiş. Türkiye’den de alacağım, hediye olarak, ancak hediye zamanında gider mi, bilmiyorum.)

Yoksa bekleme süreleri çok azdı ve siparişiniz direkt yollandı mı?

Sorular yukarıdaki gibi.

 
11 Aralık'ta sipariş verdim, 26 Ocak-2 Şubat arasına tarih verdi. Ben ekstra yapılandırma yaptığım için (ram'i yükselttim) benimki daha uzak bir yere gitti tarih olarak, sanırım ekstra iki hafta daha ekliyor. Yapılandırma yapmamış olsaydım daha 16 Ocak civarı bir tarihe veriyordu hatırlayamadım şimdi.

Store duyduğum kadarıyla İstanbul'a dört hafta gibi bir süre verse de bazen iki hafta civarında ulaşıyor diyorlardı. Ama tabii şu anda durum nedir bilemiyorum. En azından benimki epey bir süre gelmeyecek onu kabullenerek aldım :)
  • nimberjack  (17.12.20 18:48:34) 
27 Kasim'da siparis vermisti erkek arkadasim. 16 Aralik diye vermisti tarihi, 14'unde ulasti.

Kore'den filan dunyayi dolasip geldi bu arada

not: Turkiye degil
  • supergirl  (17.12.20 19:03:02) 
Almanya'da arkadaşım daha bugün aldı store'dan. 30 Kasım'da sipariş vermişti.


  • elektr10  (17.12.20 19:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.