[]

yürüyüş-koşu parkuru sorunları

3 kişinin sığabileceği bir parkur var parkı çevreleyen. ben burada koşuyorum arada. sürekli 3 kişi yan yana yürüyen tipler denk geliyor. en boş gördüğüm yerden hafif yavaşlayarak giriyorum, yürüyenlere de çarpıyorum hafiften.

bana göre 3 kişi yan yana yürünmemeli ama bir kuralı falan var mı bunun? bir gün bunlar yüzünden kavga çıkacağına eminim, haklı mıyım haksız mıyım bilgim olsun dedim.

bide sürekli bana göre sağdan ve ters yönxen koşan bir tip var önüne de bakmıyor. hızla çarpsam ölüp gidecek adam yaşlılıktan. ben buna çarpsam başına bir şey gelse suçlu ben mi olurum?

 
Kural olsa ne yapacaksınız zabıta çağırıp ceza mı yazdıracaksınız? Koşarken çarpın düşürün geçemedim yolu kapamışsınız dersiniz.

Ters koşana da uygun şekilde çarp.

Kaba kuvvet kullanmadan hiçbir şey elde edemezsiniz. Ancak buraya gelip soru sorarsınız işte.
  • catch the arrow  (16.12.20 21:53:40) 
@cath ne bileyim belki koşmak için yapılmamıştır o parkur dedim. şuan hafif çarparak aradan geçiyorum ama sinirli anıma denk gelirlerse hızımı hiç kesmeyip kavga çıkarabilecek potansiyelim var. ters koşan için de aynı şekilde.


  • Tochinoshin  (16.12.20 21:59:31) 
abi kavga çıkarsa topuk :) yer epdm zemin ise koşmak içindir yani neden öyle bir fark olsun ki. Asıl volta atmak isteyen başka yere gitsin. Bu cahil tiplere ben de sinir oluyorum. Anlattığın yere gelip çarpmak istedim o derece.


  • catch the arrow  (16.12.20 22:03:32) 
Seslen her geçişte. Zamanla anlarlar.


  • arnold schwarzeneger  (17.12.20 12:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.