[]

Şu saatler nasıl (Seiko 5 Otomatik)

İlk saatin fiyatı 1100 lira, diğeri 550 lira (siyah kutunun içindeki)

Bildiğim kadarıyla Seiko iyi bir marka olarak biliniyor. Bu modeli nasıldır bilen kullanan var mı?


 
Modası geçmedi mi başkan bunların? Babalarımızın devrinin saatleri bunlar boşver derim.


  • Kahir ekseriyet  (16.12.20 21:47:31) 
Seiko 5 Seiko otomatik saatler içinde en düşük segmenttir. Klasik olduğu için şanı vardır, değerli (manevi değer anlamında) bir saattir ancak kalite olarak saatten anlayanların tercih edeceği bir saat olmadığını söylemeliyim. Muadili Orient three star serisidir. Makine olarak Seiko 5, diğer orta yüksek kalite otomatik saatlere göre daha çok sapma yapar, kolunda olmadığı zaman daha az süre çalışır.

Ayrıca sanırım ikinci görseldeki eski modellerden. Taç kısmı içe gömülü olanlardan. Ben bunu severim ancak Roma rakamıyla yazılan kadranı pek sevmiyorum. İlki de çok güzel. Daha ayrıntılı sorarsan bilgim dahilindeyse cevap verebilirim.
  • prole  (16.12.20 21:47:42) 
Her koleksiyonerde olan bir saattir seiko 5. Seiko kaliteli bir markadır alacak olsam 1. Fotodakini alırdım ama bu saat için 1100 tl biraz çok gibi geldi bana


  • all girls dream  (16.12.20 23:45:59) 
550 olan kutudaki demişsin. O daha güzel. 550 çok uygun fiyat otomatik bir seiko için. Sıfır, garanti kartlı ise kaçırma. Tabi bu tarz seviyorsan.


  • adivar  (17.12.20 09:25:11) 
Modeli ne snk97'mi. Model önemli olan. Aldın mı 20 yıl kullanırsın.


  • komando kani var bende  (17.12.20 09:30:54) 
tercih ve butce meselesi, ben ikisini de tercih etmem mesela ama ilki daha iyi


  • sweetoffice  (17.12.20 10:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.