[]

Maske takmayan komşuları ifşa olmadan ihbar?

Merhaba arkadaşlar,

Bizim apartmanda birkaç dairede maske takmayan sorumsuzlar var. Daha bir kere bile maske taktıklarını görmedik. Sürekli oraya buraya gidiyorlar. Artık canıma tak etti. İhbar edeceğim. Ama ihbar edince ifşa olur muyum? En sorunsuz şekilde nasıl kesin ceza almalarını sağlayabilirim? Şikayet edip de ifşa olduğunuz oldu mu veya sayenizde ceza yiyenler veya başka yaptırımlara maruz kalanlar oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.


 
İfşa olursunuz evet. Ben güvenmiyorum.


  • gelmeistemem  (16.12.20 22:01:48) 
ankesörlüden ara oluyorsa. telefondan arayınca numaranı verebiliyorlar sözlükte yazmıştı biri geçen.


  • bohr atom modeli  (16.12.20 22:03:24) 
İyi de sürekli takmadiklarini nereden biliyorsunuz ki? Size bu soruyu soracaklardir, bence ismimi verirler mi'den önce bunun cevabını düşünün.


  • encokbenisevinnolur  (16.12.20 22:13:31) 
1 hafta önce karşı daireye taşınan aileyi şu an kadar hiç görmedim, yüzleri nasıldır bilmiyorum. "Hiç" maske takmadıklarından emin olacak çok görüyor musun gerçekten?

Ben mesela maskesiz dolaşmıyorum kesinlikle ama akşamları markete gitmem gerektiğinde maskeyi çok sık unutuyorum. Market çalışanlarına sorsan ben de hiç maske takmıyorum. Halbuki takıyorum. Tesadüf sadece.

Maske takmadıklarından emin olacak birbirinizi görmeniz tuhaf geldi.
  • IncredibleMau  (16.12.20 22:14:02) 
Öncelikle kendilerini ikaz edin.


  • berkan11  (16.12.20 22:41:31) 
Sizce hiç maske takmadan dışarı çıktıklarını görüyor olabilir miyiz arkadaşlar? :D Bu arada bu kadar iyimser olmanıza şaşırdım. Sanırım ya etrafınızdaki herkes kurallara çok sıkı uyuyor ya da uzun zamandır dış dünyayla bağlantınız kesik.

Dışarı alışverişe çıkınca görüyorum, camdan dışarı bakarken görüyorum. İkazdan anlayacak bi tarafları yok maalesef. Sanırım gizli kalmanın yolu yok. Ankesörlü de yok maalesef.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (16.12.20 23:32:17 ~ 23:34:44) 
aynı şeyden ben de müzdaribim. adam apartman içinde ve dışında maskesiz takılıyor. babası oğlu iki kişiler hatta. yakında yazı yazacağım kapıya "maskesizler ihbar edilecektir" diye.


  • false pretension  (16.12.20 23:35:35) 
İletişim kurma zorunluluğu olan bir canlıyız, bence hoş olmaz, komşularına kibarca durumu ikaz et ve yeni komşu ve dostlar edin.


  • docrivers  (17.12.20 01:04:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.