[]

curved monitör

nedir bunun olayı?
bir monitör almaya niyetlendim şöyle 2k 144 1ms
ama hep curved
internet kafaler de kapalı gidip bir bakıp alamıyorum.
teknoloji mağazalarını aradım yakınımdaki onlarda da birinde bir model varmış o da teşhirde değilmiş falan filan
%80 internet, yazılım %20 oyun için kullanacağım
bu curved 10 yıl öncesinin 3d si gibi adam tokatlamak için uydurulmuş bir şey gibi geliyor
yani zaten ekranla aramda yarım metre var yok curved olsa ne olacak diyorum
nedir bunun olayı?
ayrıca şöyle 3500 lirayı çok aşmadan güzel bir monitör tavsiyeniz varsa alırım.

 
curved monitorler bana hic hitap etmiyor, kullanmadim da ama 1440p bir monitor alacaksaniz sunu tavsiyue edebilirim. ben 3600'e aldim, su an butcenizi asiyor sanirim ama indirime girecektir muhakkak.

www.amazon.com.tr
  • bollocks44  (16.12.20 20:45:19) 
Pek bir olayi yok, hele 24 inc monitorlerde nerdeyse hic farketmiyor. Daha buyuk olanlarda biraz daha belirgin oluyor ama yine de oyle ilk kullaninca bile bariz bir fark hissedilmiyor.

Illa curved istemiyorsaniz, IPS modellere bakacaksiniz, onlarda curved olmuyor pek.
  • Haldamir  (16.12.20 20:46:40) 
ultrawide 32 inç değilse körv olmasının çok bir olayı yok sanırım. Bir de ips olmuyor sanırım curveler. Düzgün panelli bir 2k 144 ips almak daha mantıklı. tn panelden ben yıldım çok kötü geliyor bana.


  • bahoho  (16.12.20 21:10:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.