[]

Şu araçlar masraf / bakım / arıza yönünden üzer mi?

Ağırlıklı olarak uzun yol / kampta kullanılacak, hafif arazi koşullarında da kullanılabilecek araçlara bakıyoruz. Otomatik olmalı. Araçlar arası fiyat farkı var, duruma göre biraz daha bekleyip / biriktirerek alabiliriz çünkü. Genel olarak görüşleri merak ettim.

Subaru Forester, 2008, 149.000 km
www.sahibinden.com

Subaru Forester, 2009, 116.500 km
www.sahibinden.com

Suzuki Grand Vitara, 2012, 87.000 km
www.sahibinden.com

 
Bahsettiğiniz araçlar sizi yakıt anlamında üzer. ne kadar stabil kullansanız da 12 litrenin altına düşemezsiniz. Bir dönem linki gönderdiğim aracı kullandım. şehir içi yakıt 8 litre civarı. motor passat motoru. kaporta aksamı ise fiat freemont ile birebir.

www.sahibinden.com
  • obscure  (16.12.20 17:28:44) 
Bu tarz az bulunur, az bilinir araçlarda benim tavsiyem hep şu olur;

bir kaç farklı yedek parça için oturup internetten bir kaç parçacıyı arayın bakalım yedek parçası bulunuyor mu? Bulunuyorsa kaç para?

Ondan sonra karar verin.
  • John Bloor  (16.12.20 17:32:04) 
100bin kilometre üzerinde araç almayı tercih etmezdim.

yakın zamanda 5 yaşında bir subaru aldım, parçası var piyasada. her usta yapamıyor ama doğru ustayı bulduğunuz zaman, parçaları pahalı değil.
  • co2s2  (16.12.20 17:52:15) 
bu araçlar arıza yaptığında belli yerler dışına çıkamazsınız. eğer ezecekseniz duster ideal.


  • mikahakkinen  (16.12.20 21:40:56) 
Bende sizin gibi kamp için Şub arayisindaydim. Daha sonra çok maliyetli olunca bir tane normal bir tane de arazi aracı aldım. Suzuki var bende daha sorun yaşamadım. Ama size tavsiyem baktığınız motor tutulmayan motor ve vergisi de yüksek. Subaru ise bizim ülkemizde pahalı ve 11 yaşında arabaya o kadar vermeyin derim. Burceniz nedir? Birde rav 4 leri inceleyin derim


  • spacevan  (17.12.20 02:27:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.