[]

iki aspiratör arasından hangisi daha mantıklı?

çok pahalısına gerek yok ikisi arasında kaldık. Emiş ve kalite olarak ürün açıklamasında yazsa bile fabrika değerleri son kullanıcı için tutmayabiliyor. Dİyelim ki balık yaptık o kokuyu 5 dakikada en güzel hangisi emer? Baca çıkışımız var, büyük ihtimal "yok kardeş buraya uymaz" diyebilirler, olsun filtresi var o da kokuyu emer değil mi?

arçelik

www.arcelik.com.tr

bosch

www.bosch-home.com.tr

 
valla bu aspiratör falan kokuyu emmez, anca kaba duman olursa onun yüzde 30 40 ını çekerse çeker.

yine cam kapı baca açık yapılacak bu tür şeyler.

bacasız olursa zaten hiç bi işe yaramaz.

kaldı ki 3 hafta yemek yap yüzeyinde ve filtresinde yağ birikmeye başlayacak çalıştırmasan bile, temizlemesi de külfetli oluyor, söküyorsun yağ sökücüye yatırıyorsun ediyorsun, tabi temizlenen tip filtrelerden olursa.

en ucuzuyla en pahalısı arasında performans açısından hiç fark yok yani.
  • killerbee  (16.12.20 12:16:47 ~ 12:19:49) 
Aspiratör alacaksan kügerr al. Sonra bana çok dua edersin zaten.


  • westblack  (16.12.20 12:31:24) 
Ev tipi aspiratörler aslında birer süs eşyası gibiler, asla bizim yemek kültürümüze uygun değiller.

Bu ikisinin birbirinden pek bir farkı yok, belki de içlerindeki motor bile aynı markadır.
  • John Bloor  (16.12.20 12:39:04) 
Arkadaş 800 küsür liranın hiç mi kalitesi olmaz? e bu 200-300 liralıklar tam çöp o zaman. Arçelik 420 m³/s demiş, bu değer sizde ne anlam ifade ediyor?


  • faraton  (16.12.20 12:51:39) 
Saatte 420 metreküp hava emer demek, yaklaşık 140 m2 evin tüm havasını bir saatte emer demek. Tabi teoride, pratikte bir sürü hesap girer işin içine.

200-300 liralık aspiratörlerin emiş gücü bunlardan çok düşük olmaz, belki biraz daha gürültülü çalışır.
  • John Bloor  (16.12.20 13:13:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.