[]

Türkiye'de Paypal

3 boyutlu bir tasarım sitesine kendi tasarımlarımı yükleyerek satış yapmayı düşünüyorum. Satış olursa site ödemeleri paypal üzerinden yatırıyor. Bu parayı Türkiye'de kullanma ihtimalim var mı? Paypal şu an hesap açmaya bile müsaade etmiyor.




 
yurtdışı bağlantısı olan ve paypal kullanan birisi varsa çevrende tanıdık, siteye onun paypal hesabını girip onun sana göndermesini sağlarsan olur.

ayrıca duyduğum kadarıyla komisyon misali senin alacağın paradan payını alıp bu işi yapanlar varmış ama güvenilir değil tabi.

bazı siteler öyle sık sık paypal hesabı değişmesinden hoşlanmıyor, yani 1 defa a kişisine gönderdin, 2. defa b kişisine göndereyim dersen , hoop hayırdır kim bu kişiler, niye böyle yapıyorsun, sen dupe hesap açtın da ondan mı böyle değiştiriyorsun diye sorabilirler.

3 senede 3 defa paypaldan ödeme aldım, amerikalı ama türkiyede yaşayan bi arkadaşım yardımcı oldu.o da amerikaya geri döndü 1 sene önce.

geçen bi paypal bi de banka transfer seçeneği olan siteden 3 kuruş para çektim banka transferi ile, 30 dolar aracı banka komisyonu kestiler.

diğer siteleri araştır 3 boyutlu model, obje, texture satan bir sürü site vardır ve hepsi de sadece paypal ile çalışmaz.
  • killerbee  (15.12.20 19:56:57 ~ 20:01:58) 
yurtdışı telefon ile paypal açabilirsin. parayı nasıl alacağını bilemem ama belki coin ile falan takla attırarak olur.


  • argent dawn  (15.12.20 21:05:15) 
ona bakarsan sofya ziraat bankası şubesinden hesap açtırırsan da olur da. her halukarda gidip gelmek gerekiyor uğraşmak gerekiyor.


  • killerbee  (15.12.20 21:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.