[]

instagram hesap acik/kapali yapmak hk

bir kiz neden ara sira hesabini disari kapali yapar ve acar ? (not:iliskisi olan ve evlenmek uzere olan biri kendisi)




 
İki sebebi olabilir:
1) Takipçi kasmak. Güzel bir profile sahipse reklam amaçlı açıp bir süre sonra kapatınca profili stalk edenler takip etsin diye.

2) Bir arkadaşı bir içeriği repost etmek istemiştir. Hesap kapalı iken repost olmuyordu sanırım. O yüzden geçici açmıştır.
  • himmet dayi  (15.12.20 18:22:29) 
canı öyle istiyordur. valla ben de öyleyim arada bi açıp kapatıyorum :D ve hiçbir sebebi yok.


  • lcha  (15.12.20 18:27:17 ~ 18:27:31) 
profil kapalıyken çok fazla takip geliyorsa tek tek onaylamak yerine açıp tekrar kapatıyordur. o zaman istekler otomatik onaylanıyor.


  • false pretension  (15.12.20 18:43:59) 
Yeni foto atıp onda ekli olmayanları merakta bırakmak istememiştir belki


  • esmeralda villalobos  (15.12.20 18:55:32) 
Radarındaki erkekten beklediği ilgiyi göremeyince hasbelkader instagram profili karşısına çıkarsa ne kaçırdığını bilsin istiyor olabilir.


  • IncredibleMau  (15.12.20 19:04:23) 
Kendini kimler takip ediyor görmek için. Profil açıksa çok büyük ihtimale aktif bir hikayesi vardır. Başka bir amacı yok.


  • mahone  (15.12.20 19:33:13) 
Bazı çekilişlere katıldığınızda hesabınızı açık bırakmanız gerekiyor yoksa çıksa da alamıyorsunuz gibi şeyler var o da olabilir.


  • kullanıcıadımbuolsun  (15.12.20 20:09:32) 
konumla/etiketlerle paylaşıp insanlara ulaşmasını istediği bir şey olabilir. sanatsal fotoğraf, ilgi çekecek fotoğraf, yardım kampanyası vb. olabilir.


  • tabudeviren  (15.12.20 20:31:58) 
Belki konseptte gönderileri ve hesapları paylaşan Instagram sayfaları var. Oralarda paylaşıldıysa görenler takip etsin diye yapıyorlar.


  • arnold schwarzeneger  (16.12.20 13:48:18) 
evet hepsi benimde aklima gelen seyler, ama bunlarin hic birini yapmiyor bu kiz; neden acip kapatiyor acaba ? :)


  • sweetoffice  (17.12.20 10:27:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.