[]

Mesafe Gerçekten Her Şey Mi?

Ya mesela düşünüyorum karşıdaki kişi sizinle zamanında bir şeyler yaşamış, bir şeyler olmuş ve bitmiş. Sizinle birlikteyken ya da ayrıldıktan sonra ne zaman olduğu önemli değil bir süre sonra tekrardan iletişim kurmuşsunuz ama sanki ruh gibi, yolda görse şöyle kafa selamı verip geçecekmiş gibi davranıyor.

Mesafe kısmı ne alaka diyecek olursanız eğer ki ya düşünüyorum bu kişi bana olduğu gibi diğer kişilere bu kadar soğuk değil. Birlikteyken bile arkadaşları daha kıymetliydi(Çünkü onlar yakındı diye mi?) Hatta 'eskisi' ile iş bile yaptı zamanında. Yani arkadaşlık seviyeliklerini bilemem ama ''Hadi bir şeyler içelim'' deseler buluşabilirler hala ama bende ne sorun varda bu kadar ruhsuz ve nötr anlamıyorum. Neden hep yakın olanlar daha kıymetli?

Sen git bu kişiden zamanında(Bu kişi sadece bir örnek) ufak çaplı şiddetleri yaşa ama hem iş yap hem de bir şey olmamış gibi yoluna devam et. Gitsen sorsan ben daha değersizimdir :d Kendimi garip hissediyorum bazen arkadaşlar. Bendeki sorun ne anlamıyorum. Birkaç sene iyi kötü bir şeyler yaşadığınız insanın hayatında şiddet yanlısı insan kadar da mı yerimiz yok anlamıyorum(Bu arada uzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır diyerek konuyu kapatıyorum) Normal arkadaşları bile benden değerli(değerliydi)

 
Hocam kafan öyle bulanmış ki yazdığın duyuru da karman çorman olmuş.

uzun mesafe ilişkisi, ister 10 gün ister 10 yıl sürsün pişmanlıktır. "Yek ya biz öyle olmayız" diyenler de olur.

Ayrıldıktan sonra mesafe olması kişinin karşı tarafı daha kolay unutmasını sağlar. o nedenle soğukluk da normal.

ben burda esas şeyi anlamıyorum, bitmiş gitmiş bir ilişkinin ardından hala iyi olmayı beklemenin ne anlamı var ki?

arkadaşım bunu yaptı diyorsan, arkadaşın da zaten yeterince arkadaşın değilmiş. yıllardır farklı ülkelerde yaşayan arkadaşlarım var, koptuklarım oldu ama sebebi mesafe değil bizlerdik.
  • lcha  (15.12.20 18:33:05) 
Mesafe gerçekten her şeydir. Bir iş yaptırmak için bile ilgili kişiye ikide bir görünürüz telefon ederiz vs. Evet mesafe her şeydir.


  • 1bir1bir1  (15.12.20 18:40:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.