[]

İş arkadaşına yılbaşı hediyesi

Efendim geleneksel hediye çekilişini biz de yaptık; iş yerinde henüz 3 aydır çalışıyorum. Bana çıkan kişiyle merhaba, nasılsınız gibi günlük sohbet dışında hiçbir iletişimim yok ama kendisi uzaktan oldukça tatlı biri.

Kadın, 40lı yaşlarında birine ne hediye alınabilir? Ofis malzemesi vs alamam zira temizlik ve yemeklerden sorumlu is yerinde, kullanamaz. Klasik kupa, çorap, atki/ bere gibi iki üç şeyi birleştirip tek bir kutu mu yapsam diye geldi aklıma ama bilemedim. Bütçemiz de maksimum 75 lira olacak sekildeymis.

Teşekkür ederim şimdiden herkese!

 
hocam güzel bir kupa 30-40 tl civarı zaten. bütçe max 75 ise çok şansın yok.

bence güzel bir şal al. değişim kartı da olsun kullanır. hatta hangi şehirdesin bilmiyoum ama Yargıcı'dan bir şey al. Beğenmezse değişir.
  • lcha  (15.12.20 18:38:22) 
bütçe yetiyorsa dediğiniz gibi bir kutu yapabilirsiniz ama yetmez sanırım.

temizlik ve yemekten sorumlu olduğu için kupa yerine atkı, şal, eldiven falan gibi bir şey daha iyi olur gibi geldi.
  • blatta hiberna  (15.12.20 19:01:09) 
Siz de kadınsanız, l'occitane'ın şöyle bir 3lü mini krem hediye seti var 79 TL, erkekten gelirse yadırganabilir belki, ama l'occitane sevmeyen kadın yok gibi, ben birkaç arkadaşıma aldım bu yıl bu setten: www.loccitane.com.tr


  • cedilla  (15.12.20 20:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.