[]

Cambly kullanan var mı?

Sözlükteki yorumları okudum da yorumların çoğu hocaların isteksizliğiyle, konu açmamasıyla falan ilgiliydi. Hiç kullanmadım ben ama çok mantıklı bir uygulama gibi geliyordu pratik için. Düşündüğüm kadar iyi değil mi acaba? Tecrübelerini paylaşabilir mi kullananlar?




 
1 aydır kullanıyorum ve memnunum. hoca seçimli önemli. ben baya bir emek harcadım düzgün hoca seçebilmek için. şimdi düzenli olarak görüştüğüm 4 hoca var, hepsi de gayet iyiler. zaten cambly'nin kendi ders programları var. konusuz konuşmak bir süre sonra sıkıyor, onlara başlıyorsun. sadece belirli konular hakkında soru-cevap ya da tartışma şeklinde konuşuyorsun, daha verimli oluyor.


  • sir gawain  (15.12.20 15:27:18 ~ 15:27:36) 
hocasına denk gelmek lazım. ben geçen sene kullandım. mıymıy olana da denk geldim heyecanlı tiplere de. Burada önemli olan sizin ne istediğiniz ve bunu karşı tarafa doğru bir şekilde belirtmeniz.

Bu arada dikkat edin. Aldığınız süre sonunda üyeliğiniz otomatik yenileniyor size sormadan. Bunu kredi kartınızdan çattt diye para kesilince anlıyorsunuz.
Ben 1 yıllık abonelik almıştım geçen sene ve geçenlerde gece gece telefonuma kredi kartınızdan şu kadar para çekildi uyarısı alınca afalladım. Bunlar onay falan almadan 1 yıllık parayı çekmişler. Kredi kartının limitinin de canına okumuş oluyorlar haliyle.
İletişime geçince en kısa sürede parayı geri yatırıyorlar ama sorgusuz sualsiz aboneliği devam ettirmeleri saçma.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (15.12.20 15:42:42) 
iTalki’ye de bir bakın derim


  • le jeune turc  (15.12.20 23:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.