[]

Güneş enerjili powerbank kullanan var mı?

Hangi markayı kullanıyorsunuz, özellikleri neler, mesela hem hızlı şarj hem güneş enerjili hem büyük kapasiteli oluyor mu? Memnun musunuz, tavsiyeniz var mı?

**Düşündüğüm gibi sadece güneş panelini güneşe tutunca şarj oluyor mu yoksa yine prize bağımlı mı, nasıl?


 
Kullanmıyorum ama hızlı şarj edebilmesi ile güneş enerjisi ile şarj olması arasında bağ yok. Güneşle son derece yavaş şekilde dolar ama dolduktan sonra bataryanın desteği varsa hızlı şarj edebilir bağlı cihazları. Dağda bayırda, elektrik kaynağından uzakta değilseniz bence çok anlamlı değil. Büyük kapasiteleri doldurmak için çok daha büyük güneş paneline ihtiyacı var, çok yavaş dolacaktır tahmin ediyorum. Sadece güneşle şarj olurlar bu arada.


  • orient blue  (15.12.20 14:28:07) 
sunbank marka powerbank kullanıyorum. 10.000 mAh. güneş enerjisiyle şarj etmiyorum çünkü powerbankin güneş paneli elim kadar olduğu için çok yavaş dolduruyor. normal powerbanklar gibi usb ile şarj ediyorum. kamplarda kullanmadığım zaman da güneşte bırakıyorum, biraz dolduruyordur.

şahsen çok memnunum. 2 senedir kullanıyorum ve performansı hala ilk günkü gibi. sık sık kampa gittiğim için acil bir durum olsa güneş enerjisinden de doldururum diye güneş enerjisiyle şarj olandan almıştım ama henüz o kadar acil durumlar olmadı.

sanırım sunbank firması finito ama bendeki powerbank bu
www.kamperest.com
  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.12.20 00:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.