[]

Araç klima ve radyosu kendi kendine kapanıyor

Merhaba. 2007 model c200 aracın klima ve radyosu seyir halindeyken kapanıyor. Sonra tekrar açıyorum, bi süre sonra tekrar kapanıyor. Aküyü daha dün taktırdım. Oto elektrikçi buna eminim ki en az 2000 liralık masraf çıkaracak. Acaba neden oluyordur bi fikriniz var mı?




 
Bir yeri yanlış takmıştır, gevşek takmıştır vs .. başka yere götür.


  • 1bir1bir1  (15.12.20 10:34:38) 
Kısa devre olabilir ya da sigorta müşirlerinden birsi ölmüştür. Birkaç ustaya göster mutlaka bazı çakallar. bunda 2000 lira masraf var diyerek hem kazıklar hemde orjinal parçaya el koyar.


  • komando kani var bende  (15.12.20 10:59:18) 
Senaryo yazıyorum;

Aracın aküsünde şarjında bir problem oldu da, şarj sistemini hiç kontrol etmeden direkt aküyü mü değiştirdiniz?

Belki de aracın şarj ssiteminde bir sorun vardı, aküyü yeterli şarj etmiyordu. Bu yüzden akü arızalı sandınız ve aküyü değiştiniz.

Ama belki de araçta hala bir şarj sıkıntısı var, ve yeterli voltaj düşmediği için araç belki bilerek belki de bilmeyerek klimayı ve radyoyu kapatıyor.

Önce bi şarjı ölçtürün, klimadan radyodan bahsetmeden akü değiştiğiniz yere gidin ve şarjı bir ölçsün, ya da farklı8 bir elektrikçiye uğrayın iki dakka ölçsün şarjı.

Şarj sisteminde sıkıntı yoksa klimadan ve radyodan bahsedin.

Bir de ingilizce aratarak global mercedes forumlarında benzer bir sorun var mı araştırmak lazım.
  • John Bloor  (15.12.20 11:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.