[]

Türkiye pazarına giren firma için e-ticaret tavsiyeleri

Herkesin büyük küçük genel tavsiyelerini bekliyorum ama bu işlerin içinde olanlar bunu da belirtirse sevinirim. Zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.




 
İlk olarak şunlar yapılmalı, sonra şu vs tarzında belirtebilirsiniz.


  • havadakarada  (14.12.20 23:59:30) 
Müşteriyle ilişkiyi düzgün tutup kargoyu da güzelce halledebilirse başarılı olacaktır.


  • murtiii  (15.12.20 01:39:53) 
Yıllar önce satan taraf şimdi sadece alıcı taraf olarak ;

Vaat ettiğiniz ürünü eksiksiz gönderin.

Ödeme alındıktan sonra 1-3 iş günü içinde onay ve gönderiminin içini esnetmeyin.

Ödemesi alınmış ürünü en kısa sürede onaylayın , paketleyin ve gönderin. Ödemesini yapmış insan için o 3 günlük vaat küfür gibi gelir. Ne kadar hızlı işlem o kadar tekrar alışveriş.

Sorun çıkınca , yokuşa sürmeyin. Ekşide amazon başlığında en büyük övgü geri dönüşler ve iade kısmında.

Hayırlı işler bol kazançlar.
  • synax  (15.12.20 12:32:48) 
Ürününüze güveniyorsanız iade politikasını cömert tutun ve zorluk çıkarmayın. Alanların büyük kısmı "en kötü ihtimalle iade ederim" diye alacak ve asla iade etmeyecekler. Apple taktiği.


  • roket adam  (15.12.20 12:39:22) 
Güzel tavsiyeler için teşekkürler. Müşteri bulma anlamında neler yapılabilir o konuda da tavsiye alırsam sevinirim.


  • havadakarada  (15.12.20 22:17:58) 
düzgün paketleme ve hızlı kargo her zaman kazandıracaktır. pazaryerlerinde mutlaka olun, fiyat avantajınız olsun/olmasın. kendi sitenizi de mutlaka kurun. pazaryerinde alışveriş kapan kesim araştırırken kendi web sitenize de ulaşıp fiyat avantajını görüp sizden de alacaktır.


  • gazozailacatmauzmani  (15.12.20 22:34:02) 
ne satıyorsunuz aslında onu bilmeden çok boşa sallamak olur.

edit: hadi bi tane her firma için geçerli bir şey söyleyeyim. iyi arayüz. amazon değilsen müşteri kaybedersin kötü arayüz ile. amazon da o arayüzle nasıl bu kadar büyüyor anlamak zor gerçi.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.12.20 22:58:33 ~ 23:16:11) 
müşteri bulma konusu upuzun bir konu ama yine ürün iyiyse 1) word of mouth marketing konusuna eğilin derim (arkadaşını getir tarzındaki hediye çekleri), ikincisi instagram reklamları çok işe yarıyor anladığım kadarıyla.


  • roket adam  (15.12.20 23:20:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.