[]

numara taşıma ile ilgili bir soru

Selamlar, başka şehirde yaşayan babamın telefon hattını vodafone'dan türkcell'e almaya karar verdik. internet istemiyoruz (ama internetsiz paket yok), en düşük tarife türkcell'de 30 lira, vodafone'da 45 lira. yalnız müşteri temsilcisi ile olmuyormuş, edevletten yapabilirsin dendi. evraklar ve sim kartı posta ile gönderiyorlarmış. kaç gün sürüyor, bir sıkıntı çıkar mı? bu konuyu bilenlerden tecrübe yardımı alabilir miyim? teşekkürlerimle.




 
edevlette numara taşıma diye bir olay yok ki


  • jelly bear  (14.12.20 23:12:00) 
Herhalde ben yanlış anladım; doğru ben de bulamadım.


  • panamera  (14.12.20 23:18:14) 
eğer bayiye gitmezseniz internetten geçmek istediğiniz firmanın web sitesinden başvuru yapıyorsunuz. onlar sizi arıyorlar. adresinize kart geliyor. getiren kuryeye kimlik fotokopisi verip sözleşme imzalıyorsunuz. birkaç gün içinde yeni hattınız açılıyor.

hat açılımı genelde sabahın köründe oluyor. önceden haber geliyor "şu tarih ve saatte hattınız kullanıma açılacaktır" diye.

geçen perşembe öğlen vodafone'dan türk telekom'a geçmek için bayiden başvuru yaptım. (bayiye giderseniz sim kartı direkt veriyorlar, bi de onu beklemiyorsunuz) pazar sabahı 06:00'da türk telekom hattım aktif oldu. yaklaşık 2.5 gün yani. daha önce turkcell'den vodafone'a geçmiştim, yanlış hatırlamıyorsam o da benzer bi süre almıştı.
  • kalifiye balta sapi  (15.12.20 01:30:47) 
ben de annemin numarasını turk telekomdan vodafone'a taşıdım.. turk telekom her ay 55 lira fatura gönderiyordu, daha ucuz bir alternatif sunmuyordu.. şu an Vodafone'de her ay 29 lira ödüyoruz.. internet de var her yöne arama da var kısa mesaj ds var.. 2 yıl taahhüt şart tabi


  • strobist  (15.12.20 08:09:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.