[]

airbnb sorulari

1- ben hostum, biri yorum yapmis ama ben goremiyorum, ancak onun hakkinda feedback birakirsam gorebilcekmisim. diyelim yorum yapmadim, gormek istemiyorum. baskalari gorebilecek mi yoksa gene de yayinlanacak mi? nasil oluyor bu?

2- bu adamin biraktigi yorumdan sonra cleanliness rating'ini arttir diye mesaj aldim airbnb app'inde. acaba tesaduf mu, genel bir mesaj mi yoksa adam bana dusuk not mu vermis? isin ilginci adam butun pisligini arkasinda birakmis, bos siseler, tutun, sigara, ne yatagi yapmis, ne odayi supurmus. utanmazliga bak aq.


 
1- 14 gün mü ne bi süresi vardı, o süre bitince herkese görünür oluyor.
2- Adamın belki senin temizlemen gibi bir beklentisi vardı :/ Saçma ama yani bundan dolayı düşük not vermiş olabilir.

  • plutongezegendegilmi  (14.12.20 09:43:29) 
1- Yine de yayınlanır. 14 gün süresi var bunun için. Bence dürüstçe puanınızı verin.

2- pandemiden dolayı birkaç uyarı newsletter'ı geliyor e-maile genel olarak ama siz mesaj diyorsunuz. sanırım kalan kişi evin temizliğini beğenmemiş. siz de diyorsunuz ki evi pis bıraktı. pis bir insan olduğunu yazın bence.
  • elektr10  (14.12.20 11:50:16) 
1- yayinlaniyor 14 gun sonrasinda yazsaniz da yazmasaniz da. Yazarsaniz ve oylarsaniz iyi olur cunku pis biriyse baska bir hostun bunu bilmesi iyi olacaktir.

2- benim anlamadigim su, uzun sureli mi kaldi bu kisi? Ilaninizda odayi supurmesi gerektigi yaziyor muydu? Niye yatagi yapmamasina sasirdiniz? Ne tarz ilaniniz vardi? Daire mi yoksa oda mi? Serviced apartment mi?
Coplerini birakmasi tabi ki kabul edilemez, bunu belirtebilirsiniz mesela. Mesela sigara yasaksa evde ve adam sigara icmisse bu bircok host icin o adami kesinlikle agirlamama sebebi, lutfen yorum yapip yazin.

Her turlu ayrintiyi aptala anlatir gibi yazmak gerekiyor profile.
Bu arada airbnb superhostum.
  • kuehles blondes  (14.12.20 20:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.