[]

Insanlar neden Netflix'de su film, Netflix'de su dizi kalibi ile konusuyor?

Benim Netflix'im var demek icin mi, Netflix zenginlik gostergesi mi? Niye surekli Netflix uzerinden tanimlaniyor diziler, filmler. Ziraat Turkiye Kupasi macini izleyecegim aksam, Spor toto super ligde sampiyon olacak bizim takim gibi bir sey bu:) Kanal d yapimi Aski Memnu'da soyle oldu bu hafta diye mi konusuyorduk eskiden?




 
Bazı diziler sadece Netflix de var çünkü, başka platformda yok.

Dün sinemaya gittim, şu filmi izledim demek gibi biraz. O film henüz başka yerlerde yok, nerede izledin sorusunun cevabını önden vermiş oluyor.
  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (13.12.20 19:06:28) 
Genelde peşine Netflixte var mı diye soru geliyor


  • kisa  (13.12.20 19:07:35) 
netflix neden zenginlik göstergesi olsun ki? bir paket sigara parası ile bir ay istediğin kadar şey izleyebiliyorsun.


  • nickini degistiren yazar  (13.12.20 19:22:05) 
Bazı yeni nesil ve bilgisayardan anlamayan insanlar için dizi ve film sadece netflix'ten izlenebiliyor çünkü. Öncesinde nereden izliyorlardı onu anlamıyorum bu ifade kullanılınca.


  • Tochinoshin  (13.12.20 19:24:42) 
"Netflix üyesiysen sen de izle" alt metni var bence o söylemde. Bir görgüsüzlük vs. sezmedim ben hiç. Aylık 11 liranın ne zenginliği olabilir ayrıca?

Netflix kolaylık sağlıyor. Ben Netflix'e henüz gelmedi diye Better Call Saul'un son sezonunu izlemeye üşeniyorum. Oysa stremio ile netflix kadar izlemek kolay ama yine de netflix gibi olmuyor.
  • himmet dayi  (13.12.20 19:45:28) 
e dün show tv'de ibo show vardı onu izledik demiyor musun? hangi kanalda olduğunun bir önemi yok ama nerede izlediğini söylüyorsun işte. bir altmetni yok bunun. netflix'te dark var onu izledim diyorsun mesela. çünkü netflix'te izlenebilen bir şey.


  • bohr atom modeli  (13.12.20 20:20:58) 
Bence de kolaylık olsun diye. Youtube da şunu izledim demek gibi birşey. Zenginlik göstergesi hiç değil. Aksine hayatımızın içinde olduğu için fark edilmiyor bile.


  • mobydick  (13.12.20 21:20:25) 
Netflixden başka ortamlarda var çünkü

Netflix
Amazon
Mubi
Blutv
  • freebird5406_2  (13.12.20 21:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.