[]

0 Arac Kampanyalari

Simdi yil sonu kampanyalari goruyoruz ya ufak ufak, ocak ve subatta da 2020 model arabalarda kampanya devam eder mi yoksa 1 ocak sabahi uyandigimizda kendimizi dev bir zam cukuru icinde mi buluruz?




 
2020 modeller için devam eder diye düşünüyorum. 2020 model yıl sonu yığılması oldu ufak kampanyalarla bitecek gibi değil bence sarı site bile 2020 0model araç ilanı dolu hala.


  • ayin yazari  (13.12.20 15:07:55) 
Ay evet ben de malum sitedeki fiyatlari gorunce cok sasirdim. Bir dusmus fiyatlar, sifir arac dolmus ortalik, sevindim valla. E iyi bari bu aya kastirmaya gerek yok. Insallah subata filan soyle guzel guzel devam eder. Ki mart cikislilari bile hatirliyorum ilanlardan. Insallah bakalim.


  • mor oje  (13.12.20 15:11:30) 
araba alınacaksa bu ay alınır çünkü stok eritmeye çalışır firmalar.
hiç bir zaman aralık kampanyaları ocak şubat da olmaz.

  • jamswety  (13.12.20 16:20:15) 
şuan itibariyle sarı sitedeki sıfır araç ilan sayıları otomobil 8125, arazi 4430 adet. bunlar 15 gün sonra 1 yaşında sıfır araç olacaklar. bayilere 2021 modeller gelmeye başlayacak. parası olan zaten şimdiye kadar aldı. sikime satarlar daha.


  • abor  (13.12.20 16:38:31) 
Devam etmez. Sıfır araç için sıraya yazilanlardan biriyim, ama aracin gelmesi iki ayı bulacak, büyük ihtimal güzel bir araç bulursam vazgeçeceğim. Bu arada artık eskisi gibi araç kıtlığı yok artık herkesin gözü 230 bı. Altında kalan araclarda , yoksa 280 den sonraki araçlar bayilerde mevcut
Eğer bu banttaki araçları alacaksanız beklemenize gerek yok, onlarda pek indirim olacağını düşünmüyorum.

  • spacevan  (13.12.20 17:54:33) 
yeni yılın martında araçlar zamlanır ancak ocak sonu dövizde artış bekleniyor.


  • mikahakkinen  (13.12.20 19:29:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.