[]

Sokağa çıkma yasağı , ceza

Az önce ekmek almak için sokağa çıktım . kapının 10metre yanında bekçiler durmuşlar kimlik kontrolu yaptılar. Sonradan aklıma geldi ceza filan yazılmış olmasın diye ama market baya yakın diye adamlara sormak aklıma gelmedi.

Ceza filan kesecek olsalar nereye gidiyorsun diye sorarlardı demi? ,yada bi belge filan verirlerdi ceza kesildiği yönünde. Kimlik sorup yolladılar


 
Kimlik sorma yetkileri var.
Ceza yazdıklarını sanmıyorum.

  • Erva  (13.12.20 14:37:16) 
Önlem amaçlı geziyorlardır.


  • pass  (13.12.20 14:42:43) 
öncelikle bekçilerin idari para cezası kesme yetkileri yok. sadece polisin yetkisi var. ve 10 - 17 arası araçsız market-fırın serbest zaten. endişe etmeyin.


  • ada meltemi  (13.12.20 18:32:45) 
Polis tek başına ceza yazamaz. Ceza tutanağı tutar ve mahalli mülki amire onaylatarak ilgileye tebliğ eder. Kaymakamlık veya valilik onayı olmayan cezaları ödeme zorunluluğunuz yoktur. Buna benzer bir olay yaz aylarında yaşandı. Ceza yazdım, hadi öde diyen bir polis ile karşılaşırsanız bilgi olması açısından bunu da not etmiş olmakta fayda var.


  • desdenova34  (13.12.20 18:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.