[]

SSD, ram ve windows işletim sistemi

merhaba. yeni pc almaktansa eldekini güzelleştirmeye karar verdim. bilgisayarın sorunu yavaş olması ssd kesin taktıracağım, işletim sistemi de değişsin istiyorum. ama ram'i arttırmalı mıyım emin değilim? ne faydası olur 3gb ram'e sahip olmamanın? diğer sorum da tüm bu işlemleri yapmak için anadolu yakasında bir bilgisayarcı ile konuştum. maksimum 750 TL civarı olur dedi. uçuk bir fiyat mı normal mi? bir de ben ssd seçmedim internetten. onun seçtiğini kullanmam gerekiyor bu durumda. ne önerirsiniz model olarak?




 
İlla bilgisayarcının seçtiğini kullanmak zorunda değilsiniz. Bilgisayarınız eski anladığım kadarıyla, m2 portu yoktur, sata ssd takacaksınız bu durumda.
Samsung 860 EVO serisi tavsiye ederim.

  • battal gemalmaz  (13.12.20 12:49:06) 
Bunu izleyin muhakkak:
m.youtube.com
Sonra düşünün, sonra da alış verişe gidin.
  • Erva  (13.12.20 13:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.