[]

Ne düşünüyorsunuz haber hakkında?

naturalsociety.com

Kısacası dediği :
Nestle CEO'su: Su Bir İnsan Hakkı Değil,
Özelleştirilmeli

 
Ağız dolusu düşünüyorum


  • habarbey  (13.12.20 12:38:52) 
Kişisel banka hesapları boşaltılsa fikrini değiştireceğini düşünüyorum.


  • fotrsapka  (13.12.20 12:46:05) 
15 sene önce söylenmiş aptalca bir söz. bir şey etmiyor ben de, çünkü kendi düşüncelerini ifade etmiş yalnızca. daha önce bu kadar hırboca bir şey de duymamıştım. bu söyledikleri üzerinden konuşulmasının da manası yok ancak aynı haberde bi yerde brezilyada yaptıkları su çalışmaları yüzünden doğaya çok zarar vermişler sanırım. asıl bunların üstüne gidilmeli hukuki hakları savunulmalı insanların.

genel olaraksa bu tip durumlarda hala markete gittiğimde kendi çapımda ürünlerini almadığım markalar var. belki çoğunuzun aldığı ama benim "çalışanların hakkını önemsemediği, doğaya zarar verdiğini" düşündüğüm şirketlerin ürünlerini almıyorum mesela. kimseye de söylemem kendi içimde protestomu yaparım.
  • avatar is back  (13.12.20 13:11:33) 
Bu arada benim düşündüğüm , bu iş havayı satmaya kadar gider mi gider.
Kar amacı güden kuruluşlar yanda şirketler insan haklarına yönelik hiç bir şey beyan etmemeleri gerekiyor.

  • Erva  (13.12.20 13:15:03) 
www.snopes.com

Kisacasi bu söylem doğru degil, adamin ağzından cikan sey bu değil.

Bir bakima katiliyorum; adam havuzumuzu bedava suyla doldurmak, banyoda canimizin istedigi gibi saatlerce dus almak insan hakki mi diyor.

Su bedava olsa eminim ki cok büyük bir kitlenin umrunda olmazdi cok kullandin az kullandin.

Ha bana göre özel şirket değil devlet yoluyla yonetilebilir. Ama bedava olmasına katılmıyorum özellikle bu kadar az olan ve uretilemeyen bir kaynağın.
  • logisticsmanager  (13.12.20 15:17:28) 
Zaten bedava su var mı ki? Benim kullandığım bütün sular parayla satın alınıyor. Adam başka yerleri kendi bulunduğu ülkedeki bir uygulamaya binaen konuşuyorsa bilmiyorum.

Hatta temiz hava da dolaylı olarak parayla değil mi? Mesela hava kirliliği oranı bariz yüksek olduğu bilinen yerlerin -avantajli olsa da- kiraları ev fiyatları eminim daha ucuzdur. Ya da bu her yerde böyle değilse bile, kır bayır bir yerde yaşamak için zaten aşırı zengin olmak gerekiyor.
  • encokbenisevinnolur  (13.12.20 19:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.