[]

tisortu kot pantolonun icine sokmak

erkegim. kendime tarz bulmaya calisiyorum. kot pantolonun icine soksam nerd gibi mi hipster gibi mi yoksa 90'lardan firlamis gibi mi olurum? ayrica hafif iliklik katar mi, ne dusunuyorsunuz? tisort ya normal olacak ya da hafif oversized. rapci tisortu kadar bol degil. slimfit veya muscle tisort de degil.




 
Görmek lazım. güzele her şey yakışır (kadın erkek) ama değilsen dediklerinin hepsi olabilir.
Ben kırmızı pantolon giysem pavyondan çıkmış gibi olurum, arkadaşım giyince oonje güzel olmuş oluyor:)

  • kisa  (13.12.20 08:40:18) 
evet iliklik katar


  • hot potato  (13.12.20 08:43:12) 
hipster falan olmazsin emekli apartman yoneticisi albay olursun. yas genc senin. sokma icine ileride gomlek t shirt sokabilirsin ama.


  • turbo sadık  (13.12.20 08:59:55) 
giy dene bir ayna karşısında. güzel oldu haa aslında hissi oluyorsa devam et bence. son 10 yıldır herkes birbirinin aynısı gibi giyiniyor ki asıl hoş olmayan durum bu bence. farklılık iyidir.


  • ot var icersen bok var yersen  (13.12.20 09:07:21) 
Biraz tişörtün doğasına aykırı bir tarz ama yapılabilir yani neden olmasın. Farklılıkları törpülememek lazım. Tucked in tshirt diye aratırsan giyen bir çok kimse görürsün.


  • heidi'nin dedesi  (13.12.20 09:10:32) 
kemerli mi kemersiz mi daha iyi durur?
gobek yok boy da uzun bu arada.

  • baldur2  (13.12.20 10:41:06) 
Zaten cevap sorunda saklı. Kendin bile olmayacağını biliyorsun. Yapmayın böyle şeyler tarz olayım derken komik oluyorsunuz. Sadece polo yaka tişört pantolonun içine sokulabilir(kemerli) ki bu tarz da pek genç işi değil.


  • hepbiarayisicinde  (13.12.20 11:43:44) 
düz beyaz tişörtü açık renk pantolonun içine sokanlar var. Altına spor ayakkabı giymeyince bence iyi oluyor. Yani olur bence.

Ben giyim olarak Rocky'i seviyorum. O da giyiyor senin dediğin bazen. İnstagram'da da erkek tarz sayfalarında hep beyaz tişört giyiyorlar haberin olsun. başka renk görmedim.

Mesela rocky'den örnek:

cdn.shopify.com
  • eazy  (13.12.20 11:50:04 ~ 11:51:57) 
Bence kemerli olursa iyi durur ama kemerine de bağlı, dümdüz bir kemerse olur. Diğer türlüsü kıro olur. şöyle bir kemer ve burada da üstündekini içine sokmuş mesela bence bayağı hoş duruyor. www.pullandbear.com

Düz renk oversize gömlekler de hoş oluyor.

Örnekler;
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
tr.pinterest.com
tr.pinterest.com
tr.pinterest.com

Edit: Dar pantolon olmamalı ama altına, hatta dar pantolon hiçbir zaman olmamalı bence :puke:
  • yuzır  (13.12.20 12:26:30 ~ 12:28:22) 
"french tuck" diye bir stil var, ona da bir bakın. google'da aratınca görsellerden anlarsınız. bu pantolon içine gömlek tişört tıkıştırma işi doğru kumaş, doğru kıyafet komboları yakalanmadan yapıldığında tam olmayabiliyor, tipsiz durabiliyor. dümdüz full tuck'ı ayarlamak biraz daha zor oluyor. asimetrik tıkıştırmalar daha rahat olabiliyor. deneyerek sizde iyi duranına bir bakmanız lazım.


  • nimberjack  (13.12.20 13:41:43) 
Hedef kitlene göre değişir.


  • pass  (13.12.20 14:16:56) 
pantolon kemersiz giyilmez zaten o yuzden kemerli mi kemersiz mi sorunu sormamissin sayiyoruz.


  • turbo sadık  (13.12.20 15:10:00) 
aradığınız şey @nimberjack'in de dediği gibi french tuck. (sayesinde adını öğrenmiş oldum)


  • kalifiye balta sapi  (13.12.20 22:58:00) 
evet resimlere bakarken french tuck'in guzel oldugunu gordum ben de.


  • baldur2  (13.12.20 23:14:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.