[]

Gençliğim elden gidiyor mu ve para kazanmak

Haziranda üniversiteyi bitirdim (sonunda), şu an yüksek lisans yapıyorum ama online eğitim, küçük bir ilçede yaşıyorum ve aylardır çok daralıyorum. Ailemle aram surekli gergin, dışarı çıkacak zaten hiçbir yer ya da arkadaşım yok. Kedileri sevmek ve bazen de market hariç hiçbir aktivite yapmıyorum dışarıda.

Neyse, soruma gelelim, 26 yaşına gelmek üzereyim ve artık para kazanmak istiyorum, internet üzerinden nasıl para kazanabilirsin hiçbir fikrim yok, bölümüm genetik olduğu için onunla ilgili pek bir şey yoktur. İngilizcem C1. Baska pek vasfım da yok. Fikri, bilgisi olan var mı?


 
stok müzik, fotoğraf, ilüstrasyonla uğraşıyorum 3 4 senedir.

bu pandemi başladığından beri herkes bu işlere saldırır oldu, pastadan pay neredeyse 10 katı düştü. yani bu dediğim alan böyleyle, evden yapılabilen herhangi bir iş için de böyledir.

eğer para kazanma konusunda bişey bulamazsan, kendini geliştirmeye çalış, pandemi bittiğinde daha donanımlı bir insan olursun, bu işinle ilgili bişey olabilir, yabancı dil olabilir, ikinci yabancı dil olabilir.
  • killerbee  (12.12.20 18:01:05 ~ 18:01:49) 
Yanlış hatırlamıyorsam birisi vardı evleneceğin ama terk edilmiştin ?

26 yaş hayata atılmak için belki biraz geç bir yaş olsa da gene de pek çok şey için hâlâ erken bir yaş. Akademiden umudunu kesmelisin zira ülkede akademisyen olmanın hiçbir elle tutulur tarafı da kalmadı.

Genetik ile ilgili bir bilimsel kitap hazırlamaya ne dersin ? Farklı yaş grupları için, içinde grafikli anlatımları olan ? Yani en azından zamanını bir şeyle değerlendirmiş olursun.
  • Avoiding The Puddle  (12.12.20 18:20:42) 
Yanlış bölüm seçimi ya da üniversite mezunu olmanın zararları. Günümüzde 2 yıllık meslek veren ön lisans okuyup hayata atılacaksın.

Senin durumda Kpss ile memurluk düşürmek dışında pek bir şey yok.
  • Andrew  (12.12.20 20:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.