[]

ekran sorunu

youtube'da veya netflix'te bir şeyler izlerken ekran bu şekilde oluyor. bazen pc reset atıyor bazen de 5-10 saniye sonra ekran düzeliyor. işlemci fanını temizledim termal macun sürdüm düzelmedi. üstüne format attım yine düzelmedi. niye böyle bir sorun olur anlayamıyorum.




 
monitör kablosunda ya da tırnaklarında (dişlerinde) sorun olabilir.


  • pccopath  (12.12.20 17:34:00) 
dvi bağlantısı var. hdmi deneyebilirim. umarım düzeltir.


  • nasil olacak bazi seyler  (12.12.20 19:18:05) 
hdmi da işe yaramadı.


  • nasil olacak bazi seyler  (12.12.20 21:11:44) 
hocam artifact bu. ekran kartindan veya kullaniyorsan dahili grafik islemciden kaynaklanir. bu duyurunu ikinci defa gorunce yazmak istedim. cozumunu burada bulamazsin donanimhabere sor.


  • yasamakistemiyorumulan  (13.12.20 01:10:40) 
teşekkür ederim, bir de oraya sorayım.


  • nasil olacak bazi seyler  (13.12.20 04:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.