Giriş
(4)

Tüketici hakem heyeti hakkinda bilgisi olan yardimci olabilirmi.

serkanx2161
Merhabalar Bir beyaz eşya firmasindan sıfır mobil yuruyen ev/ofis tipi klima satın aldim. Urunu kendiniz kurabilirsiniz garanti dışında kalmiyor diye soylendi. Bende eve getirip kurdum ürün daha once kullanilmis 2el bir urun cikti kutudan aldigim yer o saate kapanmisti 1gun sonra aradim durumu anlat
Merhabalar Bir beyaz eşya firmasindan sıfır mobil yuruyen ev/ofis tipi klima satın aldim. Urunu kendiniz kurabilirsiniz garanti dışında kalmiyor diye soylendi. Bende eve getirip kurdum ürün daha once kullanilmis 2el bir urun cikti kutudan aldigim yer o saate kapanmisti 1gun sonra aradim durumu anlattim bizi alakadar etmez deyip telefonu kapattilar. Bende Tuketici hakem heyetine basvurdum 1gun sonra. 4 ay dir beklemekteyim ve şuan Durum : Bilirkişi görüşü istendi şeklinde bekliyor bu durumda 1 ay oldu. Toplam 5 ay oldu halen beklemekteyim. Sonuc ne olur ve bu kadar süre normal midir.
0
serkanx2161
(11.12.20)
Muhtemelen başvuru yapılan yerin yoğunluğuna göre değişiyordur. Benim de bir başvurum vardı, unutmuştum bile, 6 ay kadar sonra lehime karar çıkmış, eve gelen yazıyı görünce hatırladım.
0
orient blue
(11.12.20)
Evet süreç normal. Hele büyükşehirde yaşıyorsanız daha normal. Dosya üzerinden görülen kararlar daha kısa sürebiliyor ama işin içine bilirkişi vs. girince uzuyor. Bir de pandemi şartları malum, muhtemelen normalden az toplanıyordur heyet. Sonuç %80 sizin lehinize olur. Beklemeye devam.
0
tss
(11.12.20)
Sanirim pandemi sebebiyle de biraz uzuyor surec. Benim de gectigimiz aylarda sonuclandi, 6 ay filan surmustu.
0
invictae
(12.12.20)
Teşekkur ederim bilgileriniz için.
0
🌸serkanx2161
(12.12.20)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.