[]

kurtlar vadisi nasıl bitiyor?

sadece 12-13 yaşlarında 2-3 sezon izlemiş biri olarak bir yerden aklıma geldi ve bu polat'ın mafyayı bitirip bitirmediği aklıma takıldı. mafyaya girerkenki amacı buydu çünkü ama köprünün altından yüzlerce bölüm aktı tabii.

nasıl bitiyor kısaca?


 
Polat mafyayı çökertiyor. Sonra polat'ın devlet için çalıştığı ortaya çıkıyor. mahkemeye çıkıyorlar. Ben ne yaptıysam vatan için yaptım falan derken salıyorlar bunları. Sonra mafya bitince ne kaldı? iş adamları kaldı. İş adamlarının arasına girip onları da eh işte bitiriyorlar gibi olurken, işin içine devletin yozlaşmış adamları giriyor. Devletten kovulmuş, devleti ele geçirmek isteyen adamlar falan. En meşhuru iskender büyük <3 bu iskender büyük ölüyor, bir başka yine devlet içinde devlet adamları geliyor. bunlar bir bir ölüyorlar. 4-5 tane var böyle gelen.

ennn sonra işin içine üzerimize oyun oynayan yabancı devletler giriyor. polat ve yeniden canlandırdığı kamu güvenli teşkilatı örgütüyle bunlara dur diyor. Ama uzun sürüyor bu muhabbetler. öyle hemen bitmiyorlar. O sıra ihtiyarlar denilen gizli bir türk oluşumu var. Polat'a görev falan veriyorlardı. O oluşumun liderine ak sakallı diyorlar. Polat, ilerleyen bölümlerde ak sakallı oluyor. Yani oluşumun başına geçiyor. Ama saklanıyor bir süre, çoğu kişi bilmiyor bunu. Akif denilen bir başkası da kgb'nin başına geçiyor.

işte amerikalılarla çatışma cart curt derken. Gizemli bir asa varmış. illuminati için önemli bir asa. O asayı bulmak için, illuminati gölge isimli bir paralı asker liderini tutuyorlar. Adamın amacı asayı bulup, illuminatiye girmek. Asa da kgb'nin üssünde saklanıyor. Gölge ve ekibi kgb üssünü basıp, herkesi öldürüyor. bir polat ve kazma cahit kalıyorlar. kazma cahit ve polat bir süre uğraştıktan sonra gölge ve diğer üst düzey illuminaticileri öldürüyor, sonra kgb üyelerinin gömüldüğü mezarlığa gidip dua okuyorlar. böyle bitiyor.
  • eazy  (10.12.20 20:29:48 ~ 20:31:28) 
@eazy devamı olan "pusu"yu da anlatmış, ama KV mahkeme sahneleri ile bitiyor. Vaktin yoksa mahkeme sahneleri izle youtubedan.


  • John Bloor  (11.12.20 10:14:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.