[]

Cyberpunk 2077(ps4)

ps4 versiyonunu alacak olan, almayı aklından bir saniye bile geçiren biri varsa eğer sakın yapmayın. SAKIN. Adamlar last of us 2, rdr 2, god of war gibi şeyleri oynayabildiğimiz cihazlara oyun yapmayı becerememiş. görüntü leş, 2020 yılında 20 fps veren oyun yapmışlar ya. şaka gibi :DDD

Bide geçen aylarda ceosu mu ne haltıysa çıkıp, ps4 için harika çalışıyor hayret edeceksiniz falan demişti

Sakın almayın. Oynanacak gibi değil. Ne kadar kişi görürse, ne kadar kişiyi dolandırılmaktan kurtarırsak iyidir :)))

 
Haftasonu alacaktım ama bilmiyordum böyle olduğunu var mı YouTube da acaba bir inceleme? Bir arastirayim bakayım. Sağolun


  • spacevan  (10.12.20 19:39:22) 
Bir yama gelecekmiş, o yüzden almak isteyen yama gelene kadar beklesin. Katılıyorum bu sebepten ama hic almamaya değil de beklemeye davet ediyorum.


  • logisticsmanager  (10.12.20 19:40:49) 
PS5 ve PC versiyonu arasında bile büyük bir fark var.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (10.12.20 19:45:00) 
Abi, almayın derken şimdi almayın yani. Ama az çok yıllardır oyun oynayan biri olarak size şöyle söyleyeyim. En az 3 yama lazım bu oyuna :D 1-2 yamayla düzelecek şey değil ya sanki bunlar. Görüntü çok kötü abi, ben ömrü hayatımda böyle rezil bir şey görmedim ya. Araç sürmek ayrı eziyet, çatışmalar ayrı eziyet, sokakta insan olmaması ayrı eziyet.

Bide ''7 senelik cihazda bu oyunu oynadığınıza şükür edin'' diyen tipler türemiş. Bu oyunun reklamı yıllardır ps4 ve pc için yapıldı. Bas bas bağırdılar ''ps 4 için çok iyi çalışıyor'' diye ama yok abi. Rdr 2 oynadık lan biz bu cihazda ya, aklımız yere düştü bu nasıl oyun lan dedik.

Severdim bu firmayı ama bir bok olmaz bunlardan. Rockstar'ın bokunu yiyeyim ya, kurban olayım onlara. Adamların gta 5'i kaç senedir sırıtmıyor. 2012 yılında yapımına başladıkları oyunun haline bak. Yazıklar olsun.
  • eazy  (10.12.20 19:56:23) 
Oyun mükemmel de ps çöp yapacak bir şey yok.


  • bahoho  (10.12.20 20:33:44) 
@bahoho; rdr2 ve last of us 2 da süper oyunlar ama kimse bu sorunlari yasamadi.
Ps kismi iplenmemis maksat satis olsun sonra yamalariz dersek daha iyi olur. Madem ps çöp; o zaman oyunu cikarmasalardi? Yok oyunu çıkarıp sonra "oyun cok iyi ama psde calismaz" demek=electronic arts ile ayni konuma düşürür.

  • logisticsmanager  (10.12.20 20:59:40) 
çare iade o zaman.


  • bahoho  (10.12.20 21:29:52) 
Gerçekten mi? Bu oyunu oynamak için de tek yolum ps4 almaktı valla, üzüldüm şu an :/


  • roket adam  (11.12.20 11:19:08) 
@roket adam hocam bu geliyorum diyordu zaten. Once firma konsol reviewlarini engelledi oyun cikana kadar. Bu sekilde kimse iade etmedi vs.
Açıkçası bunu bethesda yapinca todd howard'in anasina kufur ediliyor, cdpr yapinca yaaa ps oynanır mi oluyor.

En az bir kac ay almayin konsollar yamalanana kadar.
  • logisticsmanager  (11.12.20 14:46:27) 
@roket adam

Cok ciddiyim abi. Degmez. en az 3 ay sonra oynanir bu. O da duzelirse ama kolay kolay duzelicek seye benzemiyor.

1.03 yamasina baktim ps4 ve xbox icin herhangi bi goruntu fixi yok. Ne zaman cikacagi belli degil. 1.04 yamasi icin goruntu fixi var diyorlar ama resmi bilgi degil.

Ben tarafsizim. Millet last of us 2 yi gomerken ben keyifle oynamistim. Yani bosu bosuna almayin demem. ciftlik bank magdurlarinin yasadigi hissi deneyimlemek isteyen varsa alsin. Ama yok keyif almam lazim oynadigim seyden diyorsan simdi alma. Paraya yazik. Haytimda ilk defa dolandirildim lan. Cok uzuldum. Bi de yutupta ps4 icin resmi oynanis vidyosu var. kaldirmamislar :dd bi bakin allah askina, 2-3 kere izleyip vay anasini ya dedim durdum. O oynanis vidyosu ile alakasi yokkk.
  • eazy  (11.12.20 15:13:02) 
Açık dünya konseptini o özgürlük hissini veren oyunları severim ama ben de almayacağım güvendiğim bütün otoriteler düşük puan vermiş zaten. Sorunların dışında oyunda yaratılmış şehir çok ölü. Npc'ler kopyala yapıştır aynı yapılmış, etkileşime geçemiyorsun, yapay zeka berbat.


  • iwasbornonamountainside  (11.12.20 16:07:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.