[]

Hepsiburada kargo

Merhaba,

20 Kasım'da hepsiburada'dan ürünler aldım. Bir kargom hariç tüm siparişlerim 2-3 gün içinde geldi. Gelmeyen ürünü ise satıcı ptt kargoyla vermiş. Ben ptt kargo ile ilgili bu kadar çok şikayet olduğunu bilmediğim için 1 hafta bekledim. Ama baktım hala sıkıntı var, hepsiburada müşteri hizmetlerine aradım. Şu an ürün kargoda olduğu için iptal işlemi yapılamıyormuş. Ptt kargo ürüne ne zaman iptal iade işlemi yapar?

Bir diğer sorumsa satıcıya mesaj atabiliyor muyuz?

Şimdiden söyleyeyim. Ptt'yi arıyorum ve tabii ki açmıyorlar. Koronadan dolayı şubeye de gidemeyeceğim.

Bir de ben siparişi verdikten sonra satıcı hepsijetle anlaşmış.Heralde çok şikayet aldı.

Kısacası ben ne yapayım da şu kargo işini halledeyim?

Şimdiden teşekkür ederim.

 
baya zaman geçmiş ama beklemek lazım yapacağın bir şey yok ki zaten iptal edemiyorsun şu an.


  • neira  (10.12.20 11:53:15) 
Hepsiburada'dan aldığım ve sürat kargoyla gelen bir ürün yanlış şehre gitmişti. Gittiği şubede telefonları hiç açmıyorlardı. Aras kargo veya hepsiburada çağrı merkezleri de yardımcı olmadı. 1 ay kadar sonra sipariş iptal oldu da paramı aldım. Tabi bu süreçte bir sürü şikayet mesajı attım hepsiburadaya.


  • the coon  (10.12.20 12:21:37 ~ 12.12.20 03:41:51) 
PTT'de covid dolayısıyla esnek çalışma saatleri uygulanıyor. 3 gün çalışıyor 2 gün çalışmıyor personel. Bu yüzden geç gelmesi bayağı normal. Sıradışı bir yoğunluk var ama çalışan personel sayısı yarı yarıya azalmış durumda. Sıkıntı da buradan kaynaklanıyor zaten.


  • westblack  (10.12.20 12:32:32) 
kargo döner dolaşır gelir, sen yine de hepsiburadaya talep oluştur şikayet vs. en kötü 10-20 lira hediye çeki alırsın. benim 10 liralık aldığım kitap 1 buçuk ayda geldiği için lira çek almıştım. hepsiburada genelde iyidir o konularda.


  • entropik  (10.12.20 13:39:29) 
@entropik Kargo PTT kargo olduğu için dönüp dolaşır iade olur gibi geliyor bana. Çözüm merkezinde talep oluşturuldu. Ayrıca şikayetvar sitesine mi yazmalıyım?


  • tulumba  (10.12.20 13:56:39) 
@tulumba şikayet var sitesine yazmanın faydası olur mu bilmiyorum. direk hepsiburadaya talep gönderebilirsin. her ay alıyorum birşeyler kargoya verilen bir şeyin bana gelmeden iade olduğu olmadı hiç. bence gelir.


  • entropik  (10.12.20 14:08:04) 
hepsijet'e verilen kargom meçhulde beklerken wp üzerinden yazdım hepsiburadaya. para iadesi yapıp ürün tutarında çek tanımladı. ptt için aynısını yapar mı bilemiyorum.


  • spirit crusher  (10.12.20 20:57:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.