[]

Hoparlör tavsiyesi

Daha önce Creative'in 4+1'ini çoğunlukla müzik dinleme amacıyla kullanmıştım ve o "surround" efekti çok hoşuma gidiyordu. Gel gör ki kabloların kalabalığı ve taşındıktan sonra tekrar yerleştirmek falan derken yalan oldu o iş.

Sesin tek noktadan değil de, biraz daha bu tip bir efekt hissettireceği, ses kalitesi apartmanda dinlenebilecek ses düzeyinde yeterli olan ve bluetooth hoparlör önerisi olan var mıdır? Şu an JBL GO kullanıyorum, genel olarak memnunum ama çok da tatmin etmiyor sesin kalitesi ve düzeyi. Açık havada JBL Clip duymuştum, inanamamıştım gümbür gümbürlüğüne örneğin ama emin de olamadım o muydu.

Fiyatlar aşırı çeşitli gördüğüm kadarıyla ama bütçem maksimum 1000 TL.

 
Bunu aldık efsane bir şey. Black Friday’de 750 tl’ye geld. Şimdi 850 tl olmuş. Fiyatı hala iyi. Aliexpress’te bile bu civarlar.

Anker SoundCore MOTION+ Bluetooth Hoparlör -Siyah www.amazon.com.tr
  • pass  (10.12.20 11:30:09) 
Benim de aklım gitti bir ara buna black friday falan derken ama emin olamadım. Hiç bilmediğim bir marka, Hepsiburada sürekli bunu pompalıyor falan, bir riskli geldi. Başka önerisi olan varsa alırım, buna da bir tur daha bakayım teşekkür ederim


  • harfitarif  (10.12.20 12:01:01) 
aylar önce buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile Anker soundcore boost almıştım , ilk başta küçücük haporlor iyi çıkar inşallah diyordum verdiğim para çöpe gitmez ( ki o zaman 350tl ye almıştım) allah o arkadaştan razı olsun canavar gibi makine bende sana onu öneririm geri şu an 1000 bandında ama bi bak istersen


  • paramolacak  (10.12.20 14:02:26) 
Bunlara para yatırmayı aşırı pahalılar. Ses oynatıcıların dahili ya da çeşitli plug inleri vasıtasıyla da surround , Dolby vb. ses imkanı mevcut. Artık Yeni sürümü yayınlanmayan winamp için bile böyle pluginler mevcut .
Ondan ayrı olarak Power DVD yazılımı da bu tür ses efektlerini içinde barındırıyor.

  • Erva  (10.12.20 14:11:22) 
@erva anlamadım, parayı bunlara yatırmıyoruz, onun yerine ne yapıyoruz? Bilgisayardan mı çalıyoruz müziği, müzik dinleyeceğimiz yere bilgisayarı mı götürüyoruz? Evde oda değiştirdim, balkona çıktım, mutfakta yemek yapıyorum falan derken sürekli yanımda bilgisayar taşımak istemiyorum açıkçası hem, hem de örneğin Spotify'ın bilgisayar uygulaması çok kötü olduğu için çoğunlukla telefondan dinlediğimden, işimi görmez sanıyorum o tip uygulamalar. Ucuz değiller bence de, ama hele ki eve kapanmışken ya da en fazla dışarı çıkıp bağ bahçe oturmak bir seçenek olabilirken bu tip bir taşınabilir hoparlör benim için çok iş görecek.

Ne Anker'miş, kesin bakayım yarın tekrar alıcı gözle.
  • harfitarif  (11.12.20 00:31:37 ~ 00:32:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.